Kozmetické nákupy | august

Počas augusta sa moje kozmetické zásoby rozšírili o niekoľko málo kúskov. Väčšinou som len doplnila zásoby overenými produktami. S niečím sa ale stretáva po prvý raz. Zoberte si šálku kávy alebo iný obľúbený nápoj a pustite sa do čítania.



  KOZMETICKÉ STÁLICE

V e-shope Krásna každý deň som využila akciu doprava zdarma plus darček k nákupu produktov Everyday Minerals. Objednávala som môj obľúbený púder, ktorý som brala rovno v dvoch odtieňoch - rosy ivory 1C s ružovým podtónom a light 2N s neutrálnym podtónom. Ak si kladiete otázku aké líčenie použiť aj počas tých najhorúcejších letných dní, tak tento minerálny púder by mohol byť odpoveďou. Darčekom k nákupu bol jemný peeling na pery od rovnakej značky.


V lekárni som využila akciu na jeden z najlepších šampónov proti lupinám a síce Ducray - kedual DS, ktorý som kúpila rovno v dvoch baleniach.  Spotrebované balenie ochranného gélu na opaľovanie na tvár OIL CONTROL SPF 30 Eucerin nahradilo presne rovnaké balenie. Rozhodla som sa neriskovať a zostať pri overenej klasike.


 KOZMETICKÉ NOVINKY

Sekciu noviniek tvorí toaletná voda od Mexx - look up now, ku ktorej som dostala vzorku nejakej neidentifikovatelne vône pripomínajúcej cukríky.


 Máte skúsenosť s niektorým z produktov?

Komentáre

  1. Super nákupy. Nemám zkušenost se žádným produktem, ale zaujala mě ta cukríková vůně. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak uz je aj spotrebovana. Len jej bolo nejako malo :-)

      Odstrániť
  2. Tak musím říct, že nic z toho jsem neměla možnost vyzkoušet ale Mexx mám ráda :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky