Bronzer Alverde

Sú výrobky, ktoré potrebujem a sú výrobky, ktoré síce nepotrebujem, ale chcem. Výrobok, o ktorom budem dnes písať, patrí do druhej kategórie. Chcem! Chcem! Chcem! Bronzer je súčasťou limitovej kolekcie Alverde - Colorful paradise a dá sa kúpiť v DM drogériach.

Alverde  Jungle Fever Shimmering  Bronzer






Bronzer je v 23 g balení pripomínajúcom púder a je tvorený mozaikou šiestich hnedastých teplých farieb s miernym odleskom do zlata. Stojí približne 5 €. Bronzer pôsobí veľmi príjemne a nebudem tajiť, že som si ho kúpila práve kvôli vzhľadu.
 
Alverde  Jungle Fever Shimmering  Bronzer

Bronzer som teda mala doma. Pohľad naň mi zlepšoval náladu. Čo však teraz s ním? Bronzer som nikdy predtým nepoužívala, takže som sa pustila do hľadania čo vlastne s ním. Výsledky môjho  pátrania zhrniem v nasledujúcom texte.

Bronzer slúži na vytvorenie ilúzie opálenej tváre. Môžeme ním vyrovnávať rozdiely medzi opálenými a neopálenými časťami tela, prípadne modelovať kontúry tváre. Nanáša sa guľatým štetcom na nalíčenú tvár (čiže na make-up a  púder). Bronzer môžeme aplikovať podobne ako lícenku na lícne kosti. Ďalšou možnosťou je aplikovať bronzer na miesta, ktoré zvyknú byť najviac opálené. To znamená  vystupujúce časti tváre (čelo, nos, brada, lícne kosti). Možno ho naniesť i na dekolt. Pri nanášaní bronzera platí pravidlo, že menej je viac. Veľa návodov na líčenie môžeme nájsť aj na youtube.

                                                Ako používat bronzer / How to apply bronzer

                                                    


Moje subjektívne hodnotenie: Bronzer priniesol inováciu do môjho líčenia. Najčastejšie ho používam ako lícenku a postupne sa učím aplikovať ho aj na iné časti tváre.

plusy:
  • prírodné zloženie
  • dobrá cena (cca 5 €)
  • pekné balenie
  • vhodný aj pre svetlú pleť
  • inovácia v líčení
mínusy:
  • žiadne
Perspektíva produktu na mojej poličke: vzhľadom na to, že ide o limitovanú edíciu Alverde - Colorful paradise, po minutí tohto obrovského 23 g balenia ho už v obchode asi nenájdem. Alverde však určite pripraví aj ďalšie leto zaujímavú limitku.


Celkové hodnotenie: 









Používate bronzer?

Komentáre

  1. Vypadá roztomile :) A myslím, že vůbec nevadí, že je to limitka, protože 23 gramů ti vydrží snad do konce života :D

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ta první věta je maximálně výstižná! :-D s bronzerem zatím moc neumím, ale tenhle vypadá víc než zajímavě. A ještě je od milé značky Alverde :-)
    Bebe

    OdpovedaťOdstrániť
  3. je krásný :). Já bronzery nepoužívám vůbec, ale na tenhle se určitě podívám!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já bych ho asi neuměla používat, hlavně má na mě hrozně světlou barvu, jsem bledá, takže by mi to asi neslušelo :-) Ale Alverde je jinak jedna z mých nejoblíbenějších značek :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Vyzerá naozaj pekne :) ale asi by som ho veľmi nepoužívala

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky jsem na něj koukala :). Zatím ale mám bronzer, takže neplánuji kupovat.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Minule som po ňom v Dmke pokukovala, ale keďže mám doma celkom pekný počet bronzerov, tak som odolala, ale musím povedať, že je krásny!!
    Pozývam Ťa ku mne na blog , kde práve prebieha GA o pekné ceny- kozmetika+šperk:)

    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/08/giveaway-nr2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  8. jeej, konečne sa mi to podarilo, asi mi len blbol internet. Po Alverde pokukujem už dlhšie, zaujali ma hlavne mejkapy. Podarené recenzia.

    OdpovedaťOdstrániť
  9. Alverde mi je velmi sympaticka. Mam od nich este ocny krem a mozem povedat, ze je to najlepsi ocny krem, aky som kedy mala. Chcem postupne prejst od ,,chemickej" kozmetky ku prirodnej. Mozno tak v pomere 60/40%.

    OdpovedaťOdstrániť
  10. Juuj, škoda, že si tu nedala nejakú fotku bronzera na pleti. Vlastne som tu dnes klikla len preto :) Chcela som ho vidieť v akcii, pretože podľa tých farieb si ho ako bronzer neviem predstaviť. Nejakú naružovelú lícenku áno, ale bronzer? Z tých odtieňov? Neviem. Každopádne to balenie sa podľa mňa ani spotrebovať nedá.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Taky jsem uvažovala nad jeho koupí, hlavně kvůli tomu vzhledu:) Ale odolala jsem:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky