Kozmetická babička Physicians Formula

Značku Physicians Formula by sme s čistým svedomím mohli označiť za kozmetickú babičku. Tento rok totiž oslávila krásny vek - 85 rokov.  Na slovenskom trhu je však dostupná podstatne kratšie a stále sa s ňou len zoznamujeme. Ale ako sa hovorí, radšej neskôr ako vôbec. Po dobrej skúsenosti s paletkou očných tieňov tejto americkej značky som tentokrát siahla po lícenke a rozjasňovači, o ktorých sa môžete viac dozvedieť v dnešnej recenzií.


 Murumuru v dekoratívnej kozmetike

Pýtate sa čo je murumuru v nadpise a čo ma spoločné s dekoratívnou kozmetikou? Ide o brazílske rastlinné maslo, ktoré sa získava lisovaním za studena zo semien palmy Astrocaryum murumuru. Kozmetickým produktom dodáva príjemnú krémovú konzistenciu a jemnú sladkú kokosovú arómu.

Presne tieto vlastnosti má i lícenka butter blush Physicians Formula. Nečudo, keď murumuru je jednou z prvých zložiek v INCI. Produkt sa dobre aplikuje a nepráši. Odtieň Plum Rose patrí do kategórie svetloružových odtieňov. Na štetec sa naberá dobre. Kvetový vzor je v obale jasne rozoznateľný aj po niekoľkomesačnom používaní. Samotný odtieň neobsahuje trblietky a je stredne intenzívne pigmentovaný. Netreba sa báť, že to s ním preženieme. Výdrž je dobrá, približne 5 - 6 hodín. Ja by som tvárenku označila za univerzálny kúsok vhodný na líčenie do práce i voľný čas. Poteší začiatočníčky v líčení i tie, ktoré už majú nejakú líčiacu prax. Ak niekomu postačuje iba jedna univerzálna lícenka, ktorá zvýrazní prirodzenú krásu, tak toto je ten správny kúsok.



Perleťový efekt v dekoratívnej kozmetike

Ak hľadáte dekoratívnu kozmetiku s čisto perleťovým efektom, bez iných farebných podtónov, ste na správnom mieste. Presne takýto efekt dokáže vytvoriť rozjasňovač Rosé all day Physicianas Formula v odtieni Petal Glow.

Ide o nádherný designový púdrový rozjasňovač, aký sa používa na lícne kosti, nad bronzer či lícenku. Rozjasňovač sa dobre nanáša. Pigmentácia je silná s odleskom do ružovej. Ide skôr o produkt pre začiatočníkov i pokročilých v oblasti rozjasňovania a kontúrovania pleti. Nemusíte báť, že to s ním preženiete, no dokážete vytvoriť i výrazné líčenie.

Plastové balenie je síce väčšie a určite by sa dalo spraviť aj krajšie, no na druhej strane je pevné a neničí sa ani pri častom cestovaní a presúvaní. Rovnako i kvetový vzor na povrchu produktu je trvácny i po niekoľkých mesiacoch používania a predpokladám, že bude robiť radosť väčšiu času počas používania rozjasňovača až do úplného spotrebovania. Z mojej strany teda vyjadrujem spokojnosť.

 

 Aká je vaša skúsenosť so značkou Physicians Formula?

Komentáre

Obľúbené príspevky