Kombinácia Artdeco a Physicians Formula

Pri výbere očných tieňov vždy veľa premýšľam o farebných kombináciách, o univerzálnosti, o kvalite očných tieňov, ktoré kupujem. Od zámeru vlastniť len jednu univerzálnu paletku očných tieňov som síce už upustila, no na dovolenku či služobnú cestu však stále chcem cestovať iba s jednou univerzálnejšou paletkou. Pri mojom poslednom výbere to vyhrala legendárna značka Physicians Formula so svojou paletou očných tieňov s názvom sultry nights. Do nákupného košíka som pridala nemenej legendárnu bázu pod očné tiene. A ako ich hodnotím? To prezradím v dnešnom článku.

 

Podkladová báza pod očné tiene Artdeco má podľa oficiálneho popisu zvýrazniť farbu očných tieňov, uľahčiť líčenie a predĺžiť perfektný vzhľad očného make-upu. Maličké 5 ml balenie sa predáva v malom čiernom obale za cca 4 - 8 € v závislosti od zľavy, na ktorú narazíte.

Zloženie je taký typický mix konvenčných látok. Podkladová báza má svetlú ružovkastú farbu, ktorá sa však po aplikácií na pokožku mení na priehľadnú. Efektom by som produkt prirovnala k bb krémom. Pri aplikácií necítiť žiadnu vôňu a nevšimnete si ani žiaden lepivý pocit. Báza sa dobre sa nanáša i rozotiera. A aký je výsledný efekt? Podkladová báza Artdeco nádherné zvýrazní farbu očný tieňov a čo je asi najdôležitejšie, predĺži trvácnosť líčenia na celý deň. Úprimne povedané, takýto efekt som naozaj nečakala. Podobné produkty predĺžia pekný vzhľad líčenia na možno dve - tri hodinky, no s celodennou účinnosťou som sa ja osobne nestretla. Ako sa hovorí, za málo peňazí veľa muziky. Podkladovú bázu môžem len odporučiť a rada po nej siahnem aj v budúcnosti.
 
plusy:
  • cena
  • zvýraznia farbu líčenia
  • výrazne predĺžia trvácnosť líčenia 
  • nevysušuje pokožku

plusy:

  • žiadne

Celkové hodnotenie: jedna z najlepších

Paletka očný tieňov sultry nights Physicians Formula je tvorená 12 očnými tieňmi a aplikátorom. Obal je pevný, neničí sa, dobre sa a s ním manipuluje. S paletkou sa dá cestovať, prípadne možno ju hodiť len tak do kabelky. Predáva sa za cca 11 €.

Paletku tvorí päť matných a osem trblietavých tieňov. Tiene sú jemne maslové, čo spôsobuje obsah masla murumuru. Tiene neopadávajú a oči nijako nedráždia. Pri nanášaní prášia len minimálne a na očnom viečku vydržia počas celej pracovnej doby. Toto však neplatí najtmavší sivý odtieň. S ním je trochu problém a opadáva. Očné tiene sa sú pomerne pigmentované a dajú sa krásne kombinovať. Prakticky môžete skombinovať každý tieň s každým a vytvárať rôzne variácie líčení.  Ak by niekomu chýbala fantázia, výrobca ponúka na zadnej strane obalu tri návrhy na líčenia, ktoré sa so sultry nights dajú vytvoriť. 

plusy:

  • cena
  • konzistencia
  • farebné kombinácie

mínusy:

  • tmavý očný tieň v balení
Celkové hodnotenie: výborné


 Aké sú vaše obľúbené očné tiene?

Komentáre

Obľúbené príspevky