Almara Soap | ručne vyrábané farebné mydlá

Farebné mydielka od českej značky Almara Soap určite poznáte minimálne z pekných instagramových fotografií. Na pohľad vyzerajú nepochybne úžasne. Hotové designové kúsky. Dnes sa však trochu pozrieme aj na ich kvalitu a celkové používanie. Veď kto už by len chcel mať v kúpeľní rozmočené mydlo, prípadne mydlo, ktoré zafarbí celé umývadlo. Áno, aj toto je riziko ružne vyrábaných mydiel, no našťastie dajú sa nájsť aj kvalitné kúsky. To či medzi ne patrí aj Almara Soap vám prezradím v dnešnej recenzií.


Ručne vyrábané mydlo Božské maliny ALMARA SOAP som si zvolila kvôli jeho úžasnému malinovému  zafarbeniu. Mydlo je podobne ako väčšina ručne vyrábaných mydiel úplne bez vône, vytvára pomerne veľa peny, skvele čistí aj väčšie znečistenie. Vďaka glycerolu, ktorý vznikol pri výrobe mydla nevysušuje pokožku. Celé mydlo vydržalo približne dva mesiace, čo je na prírodné mydla veľmi dobrá výdrž. Ak bolo mydlo používané častejšie, napríklad pri návštevách, začalo byť vplyvom vody mazľavejšie a farbilo umývadlo ružovou farbou.  Tento efekt dosť znepríjemňoval používanie a teda za sumu 6 € by som čakala vyššiu kvalitu. Škoda.



Ručne vyrábané mydlo Magická aura ALMARA SOAP má veľmi pekný fialový design so zlatistými odleskami. Je bez vône, vytvára pomerne veľa peny, skvele čistí aj väčšie znečistenie a povedala by som, že ruky aj hydratuje. Celé mydlo vydržalo približne dva mesiace, čo je na prírodné mydla veľmi dobrá výdrž. Pri častejšom používaní však bolo mazľavé a pri väčšom počte ľudí v domácnosti priam nepoužiteľné. Farbenie umývadla fialovou farbou bolo samozrejmosťou. Možno fajn produkt ako efektný darček, no na bežné používanie úplne nepraktický

 


Ručne vyrábané mydlo Cold Water ALMARA SOAP malo netradičné modré zafarbenie . Mimochodom výrobca ho zaraďuje do pánskej kategórie kozmetiky, ale určite ho môže používať celá rodina. Mydlo je podobne ako väčšina podobných produktov úplne bez vône, vytvára pomerne veľa peny, skvele čistí aj väčšie znečistenie a nevysušuje pokožku. Celé mydlo vydržalo približne dva a pol mesiaca. Ak bolo mydlo používané častejšie, napríklad pri návštevách, začalo byť vplyvom vody mazľavejšie a farbilo pokožku modrou farbou.

 


Kvalitatívne sa teda mydla od seba veľmi nelíšia. Všetky tri kúsky boli pri používaní mazľavé a všetky tri kúsky púšťali farbu. Vzhľadom ma potešili, no po ďalších kúskoch už veru nesiahnem. Aká je vaša skúsenosť so značkou Almara Soap?

Komentáre

  1. Ja presne kvôli tomu farbeniu tieto "dizajnové" mydlá rada nemám. Mala som raz nejaké s trblietkami a tie ostávali nalepené na umývadle a nechceli ísť dole...

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky