Kozmetické nákupy | september

Opäť sa stretávame pri článku o novej kozmetike, ktorá pribudla na mojej kozmetickej poličke. V poslednom čase boli tieto články na chudobnejšie na počet kusov. Vedela som, že ma čaká dovolenka, na ktorej budem mať príležitosť nakupovať kozmetiku, ktorá nie je u nás dostupná, takže som si pripravovala pre tieto nákupy miesto.No a už podľa titulnej fotografie vidíte, že som toho nakúpila poriadne dosť.
                        KOZMETICKÉ STÁLICE

Krém na mastnú pleť od Annemarie Borlind si zaredenie medzi kozmetické stálice zaslúži úplne oprávnene. Už ani nepočítam počet balení, ktoré som spotrebovala. Paradoxne samostatná recenzia sa na blogu neobjavila. Stále ju odkladám, lebo viem, že i tak si kúpim ďalšie balenie a s novým balením sa mi možno podarí nafotiť i lepšiu fotku. Tak hádam sa mi to už teraz podarí. Zatiaľ si o kréme môžete prečítať v článku o mojej kozmetickej rutine. Z pleťového tonika s vitamínmi od Hildegard Braukmann som bola pred časom nadšená. Pleť krásne dočistilo a hlavne rozjasnilo. Keďže na Slovensku nie je dostupné, potešilo ma, že som ho objavila v rakúskom Mullerovi. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať na tomto mieste. Odličovacia rada s aloe vera Terra Naturi je u mňa už klasikou. Ide o lacnú a funkčnú kozmetiku, takže prečo sa k nej opäť nevrátiť. O čistiacej pene si môžete prečítať v tomto článku a o čistiacom géli som zase písala tu.


KOZMETICKÉ NOVINKY

Sprchové gély Terra Naturi patria k mojim obľúbeným. Verziu pomaranč-mäta som vyskúšala ešte v pôvodnom balení. Mandľová verzia je pre mňa novinkou. Ako vidíte podľa fotografie, zásoby mi vystačia na poriadne dlho. Ale za sumu jedno euro som ich tam predsa nemohla nechať. Šancu dostal i sprchový gél figy-ibištek od prírodnej značky Naturaline, ale to len preto, že v hoteli žiaden sprchový gél nebol a ja som si z domu žiaden nezobrala. Nepredopkladala som, že to je dnes ešte možné, ale je. Tento figovo-ibištekový gél bol jednak drahší a vlastne ma ani extra nezaujal, takže netreba smútiť, že na Slovensku nie je.


Večný boj proti lupinám a svrbeniu vlasovej pokožky spôsobil, že som sa rozhodla vyskúšať dva šampóny určené na tento problém. Jedným z nich je prírodný švajčiarsky šampón Rausch. Značka mi absolútne nič nehovorí a na bol ani lacný, takže uvidíme. Druhý zo šampónov je nemecký Alpecin. Ide o variantu určenú proti vypadávaniu vlasov a lupinám zároveň. Na Slovensku som si ju zatiaľ nevšimla.


Úplne na spodnom regále sa ukrývala značka Schaebens. Nikdy som o nej nepočula, no zaujal ma koncentrát s vitamínom C. No a prečo nevyskúšať aj masku na oči? Vyskúšam a určite podám hlásenie, ako produkty obstáli.


Pri výbere čistiacich produktov s aloe vera od Terra Naturi som objavila novinku - micelárnu vodu. So značkou Hidrofugal som doplnila zásoby antiperspirantov. O značke som nikdy nepočula, tak dúfam, že to nebude krok vedľa. Po dobrej skúsenosti s tonikom Hildegard Braukmann dostal šancu i očný krém z rovnakej rady. Na odporúčanie polovičky blogosféry som sa odhodla vyskúšať beauty-špongiu od Real Techniques. Prispela však k tomu i objednávka podobnej hubky z e-bay, ktorá sa rozpadla po pár použitiach. Pleťový krém s kozím mliekom naturlichURI je lokálnou švajčiarskou kozmetikou a po pár vyskúšaniach musím napísať, že je skvelý. Pleť hydratuje a upokojuje. Určite sa bude hodiť najmä so chladného počasia. Telový cukrový peeling je od českej katalógovej značky Perlé Cosmetic a objednala som si, lebo som bola zvedavá na zloženie. Priznám sa však, že zatiaľ som nemala čas ho bližšie preskúmať. Tak hádam časom, keď začnem peeling používať.


Máte skúsenosť s niektorým z produktov?

Komentáre

  1. Ani jeden z týchto produktov som ešte neskúšala ale vyzerajú zaujímavo.

    Suesanqa

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky