Sérum s dlhodobým účinkom

Vyskúšať Matriciané Sérum od Biodermy som chcela už od jeho uvedenia na náš trh. Toto sérum je na slovenskom trhu hádam už tri roky, ale vždy ma odradila cena tohto výrobku. Až tento rok sa mi podarilo vystihnúť akciu, v ktorej bol k séru priložený i kompaktný make-up "zdarma". To, že tento make-up bol pre mňa absolútne nepoužiteľný ste si už prečítali a dnes prišiel rad na sérum proti vráskam, strate pevnosti a na jas pleti.

Matriciane Sérum Bioderma


Podľa popisu výrobcu sérum obsahuje patentovaný komplex Matricium, ktorý poskytuje pleti základné živiny, stimuluje regeneráciu buniek, obnovuje metabolické procesy v koži a revitalizuje pleť. Pravidelným používaním vrásky ustupujú, pleť získava svoju pružnos, jas a mladistvý vzhľad. Hydratačná a veľmi príjemná textúra zanecháva pokožku sviežu a zamatovo hebkú.

Cena: 27,50 €

Zloženie: aqua, glycerin, olea europaea (olive) fruit oil, lauroyl lysine, triolein, mannitol, xylitol, rhamnose, fructooligosaccharides, laminaria ochroleuca extract, creatine, carnosine, sodium hyaluronate, tocopherol, olea europaea (olive) oil unsaponifiables, pentylene glycol, xanthan gum, 1,2-exanediol, caprylyl glycol, acrylates/vinyl isodecanoate crosspolymer, ethylhexylgycerin, sodium polyacrylate, dimethicone, aminoethanesulfinic acid, sodium phytate, cyclopentasiloxane, trideceth-6, sodium hydroxide, helianthus annus (sunflower) seed oil, lactis proteinum /wheyprotein/ proteine du petit-lait, caprylic / capric triglyceride, peg /ppg-18/18 dimethicone, fragrance, sodium chloride, glucose, alanyl glutamine, arginine hcl, sodium acetate, disodium phosphate, serine, leucine, magnesium chloride, potassium chloride, valine, sodium pyruvate, lysine hcl, histidine hcl, proline, cysteine hcl, hydroxyproline, glutamic acid, asparagine, threonine, inositol, adenine, alanine, aspartic acid, glycine, methionine, tyrosine, phenylalanine, tryptophan, isoleucine, sodium sulfate, folic acid, ferrous sulfate, calcium pantothenate, thiamine hcl, pyridoxine hcl, niacinamide, ascorbic acid, thymidine, cyanocobalamin, thioctic acid, riboflavin, sodium metasilicate, zinc sulfate, adenosine, guanine, ribose, biotin, ammonium molybdate, ammonium vanadate, copper sulfate, manganese chloride [BI 601]
Zloženie tohto séra je teda poriadne dlhé. Myslím, že výrobok s takým dlhým zoznamom ingrediencií som ešte nemala. Podľa databázy EWG však ani jedna zo zložiek nepatrí k "High Hazard" látkam.

Matriciane Sérum Bioderma
Moje subjektívne hodnotenie: začnem malichernosťami ako sú obal a vôňa. Nepáčia sa mi. Obal i vôňa podľa mňa spadajú do vkusu vekovej kategorie 50 a vyššie. Obalu by som tiež vytkla, že sa nedá odhadnúť množstvo zostávajúceho produktu. Mám radšej priehľadné obaly, pri ktorých viem zistiť, či si už mám kúpiť ďalšie balenie. Sérum má bielu farbu, rýchlo vsakuje avšak pokožka po ňom zostáva lepkavá. Hydratačné účinky sú minimálne. Určite ho treba používať v kombinácií s krémom. Čo sa týka toho podstatného - a síce účinku, tak tu musím poznamenať, že dlhodobý účinok séra je naozaj pozorovateľný. Dve tretiny séra som používala na konci zimy a po dlhšej prestávke som jednu tretinu spotrebovala teraz v jeseni. Počas používania séra i počas prestávky na jar a v lete bola moja pleť v pomerne dobrom stave. Bola pevnejšia, odolnejšia, bez začervenaní, obmedzilo sa nadmerné mastenie pleti. Jednoducho bola som a som so svojou pleťou spokojná. Ide o výrobok, ktorého účinok sa prejavuje i počas ďalších mesiachoch, keď už používame iné výrobky.

plusy:
  • celkové zlepšenie pleti
  • účinkuje z dlhodobého hľadiska

mínusy:
  • balenie
  • vôňa

Perspektíva produktu  na mojej poličke: myslím, že výrobok raz ročne mojej pleti doprajem. Z dlhodobého hľadiska sa to určite oplatí.

Celkové hodnotenie: jeden z najlepších

Máte skúsenosť so sérom Matriciane?



Komentáre

  1. Neskúšala som zatiaľ tento produkt ani žiaden iný z radu Matriciane.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zkušenosti nemám s žádným produktem od Biodermy, ale možná že s postupem času a s postupným stárnutím se k němu taky dopracuju :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Neverim, ze si ako jedina nepodlahla Bioderma vlne, ktora sa pred casom prehnala blogosferou :-)

      Odstrániť
  3. Presne nad tymto serom som uvazovala, ale ak zanechava lepkavy pocit, tak to nie je adept pre mna :-( skoda, ma totiz dobre recenzie.
    Od Biodermy pouzivam radu Hydrabio, konkretne kremy.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som mu vzhladom na vysledny efekt lepkavost odpustila, ale je fakt ze na aplikaciu je ovela prijemnejsie moje oblubene serum Hydrabio.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky