Ako vložiť odkaz na blog do svojho profilu



Blog ,,Kaviareň u mačky" si postupne získava svojich čitateľov. A tak ako moji čitatelia poznajú prostredníctvom môjho blogu mňa, chcela by som aj ja spoznať prostredníctvom blogov ich. Tu som však narazila na problém. Po kliknutí na profil čitateľa sa iba zriedkavo objaví adresa blogu. Tým klesá možnosť objaviť nové a zaujímave blogy. Doplnenie odkazu svoj blog v profile si pritom vyžaduje iba pár kliknutí.


FOTONÁVOD
1.


2.
3.

4.


Jednoduché, rýchle a o vašom blogu sa dozvie viac ľudí. Ja sa tiež rada pozriem o čom píšete :-).

Komentáre

  1. Skvelý článok, návody na blog vždy potešia, je toľko vecí, ktoré by som na ňom chcela mať, no neviem ako to spraviť. Ja mám profil cez google+ takže dúfam, že môj blog je viditeľný.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ano, Tvoj blog je viditelny. Ja premyslam, ci si mam Google plus zriadit, predsa len bude to vyzadovat cas na spravovanie dalsej socialnej siete. Ake vyhody v tom vidis? Co potrebujes upravit na Tvojej sablone, mozno budem vediet poradit?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslim ze G+ je mrtvy. Obsah nikdo neuvidi, v CR aSR jede spis FB ne...? Ma to ale tu vyhodu, ze "doporucit na google" pripadava hodnotu pro vyhledavace.

      Odstrániť
    2. Google+ si nevyžaduje žiadne špeciálne úpravy, ani v šablóne, maximálne si pridáš widget Google+ followers a to je celé. Zmení sa ti akurát tvoj profil na ten, aký máš nastavený cez Google+. Spočiatku som si aj ja myslela, že je google+ ončiom, že tam nikto nechodí, ale vidím, že sa to rozbieha, nachádzam čoraz viac blogeriek, ktoré majú svoj blog robený už aj týmto štýlom. Pre mňa je google+ prehľadnejší. Ale blog bude vyzerať tak isto, takže sa nemusíš báť.

      Odstrániť
  3. Super návod :) Taky mě štve, když kliknu na něčí profil a tam nic :))

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky