Deväť odtieňov Gosh

V minulosti som bola zástancom princípu vlastniť jednú univerzálnu paletku očných tieňov. Nájsť však taký kúsok nebolo vôbec jednoduché a tak som od tejto idei postupne upustila. Vďaka tomu dostala šancu paletka deviatich očných tieňov Gosh, ktorú používam buď samostatne alebo ňou doplňam líčenie z inymi očnými tieňmi.

 

Gosh - 9 shades to have fun with in LA

Podľa oficiálneho popisu ide o paletku očných tieňov v oslnivých farbách, ktorá je inšpirovaná svetovou metrolou LA. Konkrétne ide o matné akvatické odtiene vo fialových, modrých a zelených tónoch.  Očné tiene sa predávajú za cca 16 €.


Očné tiene používam bez očnej bázy a od toho sa odvíja aj moje hodnotenie. Očné tiene majú intenzívnu farebnosť a umožňujú jednoduché nanášanie. Farebné odtiene sú po nanesení na oči rovnakej farby ako v palete, čiže sýtosť a výraznosť zostáva zachovaná. Očné tiene môžete buť kombinovať podľa základných farieb - zelená, modrá, fialová. Čiže také začiatočnícke líčenie, ktorým sa veľa nepokazí. Keď sa s tieňmi bližšie zoznámite, môžete zároveň vytvárať pekné skombinované farebné looky. Líčenie vydrží tak štyri hodiny, potom sa začne na očnom viečku vytvárať ryha, ktorú treba rozotrieť prstom a znovu naniesť trochu očného tieňa. 

Tiene však majú aj nejaké tie negatívum, ktorým je balenie. Je síce praktické plastové so zrkadielkom, no strašne ťažko sa otvára. Až tak, že je to bolestivé pre nechty a tak radšej nechávam tiene pootvorené. To však zase znižuje ich životnosť. Je možné, že len ja mám chybné balenie, no každopádne to dosť znižuje životnosť očných tieňov.

Aká je vaša skúsenosť so značkou Gosh?

Komentáre

  1. Ja som napríklad od značky Gosh ešte nikdy nič nemala. Nepríde mi moc zaujímavá, ale tieto tiene vyzerajú pekne. Rada by som sa už aj ja naučila robiť si pekné líčenie očí, pretože už nejaké tri roky fungujem len s bronzérom, ktorý mi tam vytvorí jemný tieň. Ale rada by som to zmenila, pretože ma líčenie veľmi baví.
    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky