Kozmetika z drogérie - gél na obočie a odličovač

Ahojte milí čitatelia. Dnešný článok bude venovaný dvom bežne dostupným produktom z drogérie. Vďaka dnešnému článku budete vedieť, či by malo zmysel ísť sa do niektorej kamennej drogérie prejsť. Alebo radšej ani nie? To sa dozviete hneď v ďalších odstavcoch.


 Gélová maskara na obočie Maybelline

S výrobkami určenými na úpravu obočia nemám veľa skúsenosti. Nie je to preto, že by som ich nepoužívala. Skôr mám dva top produkty, ktoré si kupujem stála a stále do kolečka. Konkrétne ide o gél na obočie Alverde, ktorý striedam s ceruzkou na obočie Catrice. Ako vidíte, nejde o nejaké špeciálne drahé produkty. Dokonca by som povedala, že sa jedná až o low cost. Z toho vyvodzujem, že buď sú tieto dva kúsky fakt perfektné, alebo nie som na úpravu obočia nejako extra náročná. Občas však treba zmenu a tak som siahla po maskare na obočie Maybelline v odtieni 06 deep brown.

Podľa oficiálneho popisu ide o gélovú maskaru s malým a precíznym aplikátorom, ktorá sa predáva za približne 6 €. Aplikátor je naozaj fajn. Dobrý je aj odtieň - stredne tmavá hnedá farba so studeným podtónom. Čo však už dobré nie je, je samotný gél. Obočie je po aplikácií maskary poriadne tvrdé. Možno by sa to hodilo niekomu s odstávajúcim obočím, no takých používateliek asi veľa nie je. Ďalej kým pri použití Alverde sa jemne sfarbila aj pokožka pod chĺpkami, pri Maybelline sa sfarbia len chĺpky. Efekt je teda asi jasný - poriadne výrazné obočie s ostrými prechodmi. Najhoršou vlastnosťou je však odličovanie. Proste to nejde. Tmavšie obočie máte aj ďalší deň. Vlastne ten fajn efekt vidieť až ten druhý deň po použití. Za mňa má teda tento produkt jasné nie. Síce som ho dopoužívala, ale opätovne si ho už nekúpim.

 


 Dvojfázový odličovač očí Nivea

Po odličovači očí som siahla práve kvôli kvôli vyššie spomínanému gélu na obočie, ktorý sa veľmi ťažko odličoval. No čo vám poviem, nepomohol ani expertný odličovač. Poďme sa nato  však pozrieť postupne. Podľa oficiálneho popisu ide o dvojfázový odličovač, ktorý by mal efektívne odlíčiť aj vodeodolnú maskaru a make-up z citlivých oblastí očí. V množstve 125 ml sa predáva za necelých 5 €.

Produkt treba pred použitím zamiešať a začať s odličovaním. Pocitovo je produkt celkom fajn. Bezfarebný, nemastný, neparfumovaný. S výsledným efektom je to však už horšie. Poradí si s očnými tieňmi, no úplne obyčajnú riasenku, prípadne už spomínaný gél na obočie veru neodlíči. Produkt som teda dopoužívala na odličovanie make-upu z tváre. I tu bol efekt priemerný, no nejako ho bolo potrebné spotrebovať. Ešte mám jedno balenie, ktoré sa ukrývalo v adventnom kalendári Nivea, čiže ešte s ním budem mať tú česť, no sama si ho v drogérií určite nekúpim.

 


 Máte skúsenosť s niektorým produktom?

Komentáre

  1. Ten MicellAir asi zmenil zloženie. Ja som mala minulý rok dve balenia a šlo dole úplne všetko. Potom sa čosi stalo a už to presne ako píšeš nefunguje. Riasenka ostáva tak ako je takže tiež sama nechápem.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten odličovač jsem někdy dřív měla a byl docela fajn. Odličoval srovnatelně jako jiné odličovače. :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky