Kozmetické nákupy | marec 2021

Opäť sa stretávame pri článku o novej kozmetike, ktorá pribudla na mojej kozmetickej poličke. Tentokrát však v pomerne skromnom počte. Nuž lockdown ovplyvňuje aj nákupy. Minimálne ja som sa tak vyhla spontánnym nákupom cesto z práce.  

 


 KOZMETICKÉ STÁLICE

Do DM drogérie som sa vybrala so zámerom doplniť míňajúce sa zásoby dekoratívnej kozmetiky Alverde. Kompaktný a minerálny púder v najsvetlejších odtieňoch patria už niekoľko rokov k stáliciam v oblasti dekoratívnej kozmetiky. Netvrdím však, že kvalitou ide o to najlepšie, čo som kedy vyskúšala. Cena, dostupnosť a certifikát NATRUE však podmieňujú, že sa k nim opakovane vraciam.

 

KOZMETICKÉ NOVINKY

Z e-shopu Obchod čínske medicíny mi kuriér priniesol štyri prírodné kúsky značky CareMedica s certifikátom CPK, ktoré sú určené na skincare a haircare. Keďže produkty som už začala používať, môžem sa podeliť o prvé dojmy. Pri vyživujúcom šampóne treba počítať s nízkou penivosťou a príjemnou vôňou. Na základe prvých dojmov by som ho odporučila skôr pre kratšie vlasy.   Maska na vlasy je už však iný level pre širšiu škálu používateľov. Neobsahuje silikóny a teda vlasy nezaťaží. Vlasy sú po jej použití pekne vyhladené. Aplikácia je príjemná a dúfam, že i výsledok pri dlhšom používaní bude fajn. Pleťová vôda zanecháva pleť jemnú a hebkú, no treba si trochu zvyknúť na jemnú vôňu húb reishi a shiitake. Po pár použitiach som však túto vôňu akceptovala a teraz si už používanie užívam. Sérum na vrásky bude asi najlepším kúskom zo spomenutej štvorice. Prvý dojem naznačuje, že pôjde o husté olejovité sérum. Na moje prekvapenie však sérum do pokožky po pár sekundách úplne vsiakne a nezanecháva žiadnu mastú olejovú vrstvu. Pleť je pekne vyhladena a vyživená.  Na plnohodnotné recenzie sa určite môžete tešiť po ďalších pár týždňov používania.

 


Pri návšteve DM drogérie mi do oči padol ananásový prírodný dezodorant Schmidsts. Zaujala ma najmä netradičná vôňa s spôsob aplikácie, nakoľko malo ísť o klasický tuhý dezodorant bez nutnosti aplikácie prstami. Nuž produkt som ešte neskúšala, no pri dnešnom fotení ma zarazil dosť ťažkopádny mechanizmus na vysúvanie produktu a ako vidíte aj na fotke, konzistencia tiež nevyzerá najlepšie. No neviem. Nechcem predbiehať, lebo produkt som ešte neskúšala, no za cenu 7 - 8 eur, človek čaká niečo iné. 

 


 Máte skúsenosť s niektorým z produktov?

Komentáre

  1. Ani jeden z produktov som neskúšala, ale už dlho som chcela vyskúšať práve tento dezodorant, ale máš pravdu, že za tú cenu by si človek predstavoval niečo iné. Bola by som rada ak by sa ti k tomu chcelo urobiť recenziu, čo to aj napriek tomu za to stojí alebo nie.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak prve dojmy - konzistencia je teda nakoniec fajn. Pouzivanim sa to nejako tak vyhladilo a aj to drzi spolu. Efekt sa mi zatial tiez zda dobry, akurat dost farbi oblecenie.

      Odstrániť
  2. Deodorant od Schmidts patril dlho medzi mojich obľúbencov, no v poslednom čase mi akosi prestal vyhovovať. Momentálne používam Niveu bez alumínia, ale chcela by som nájsť niečo na prírodnej báze, tak uvidím či sa to podarí :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nivea bez aluminia je fajn, patri k mojim oblubencom.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky