Prečítané | september

Po krátkej augustovej prestávke som opäť našla čas a chuť na knižné príbehy. Preto si dnes môžeme trošku oddýchnuť od kozmetiky - pretože Kaviareň u mačky je predsa len blogom kozmetickým a pozrieme na dve zaujímavé knižky. Zoberte si teda šálku kávy alebo čaju a inšpirujte sa mojim výberom kníh.
Prečítala som celkovo dve knihy, z toho jednú v papierovej podobe a druhú v elektronickej verzií.


Peter Wohlleben - Tajný život stromov
Skvelá kniha pre všetkých, ktorí sa radi prechádzajú v lesoch či parkoch. Autor dlhé roky pracuje ako lesník a veru ho môžem označiť ako odborníka. O stromoch toho viem dosť i ja sama, no informácie, ktoré podáva autor boli pre mňa nové. Dozviete napríklad i o tom, ako stromy spolu komunikujú, ako si pomáhajú, ako sa cítia. Vaše prechádzky lesom už nikdy nebudú ako predtým a začnete si všímať nové veci a súvislosti. Krásna kniha o prírode.

★ ★ ★ ★ ★
rozhodne treba kúpiť



Evžen Boček - Poslední aristokratka

Poslednú Aristokratku som mala v čítačke kníh už poriadne dlho. K prečítaniu ma nakopol ale až trailer v kine.  Knihu som teda logicky chcela prečítať ešte pred vzhliadnutím filmu. Dala som to za tri dni. Tak humornú knihu som veru dávno nečítala. Super ľahká oddychovka. Akurát obal nevyzerá práve dvakrát lákavo. Tu si mohol dať grafik viac záležať. No ešte jedna poznámka. Dej knihy nemá s históriou vôbec nič spoločné.

★ ★ ★ ★
 rozhodne treba prečítať


Čítali ste niektorú z kníh? Prípadne vás niektorá kniha inšpirovala?

Komentáre

  1. Tú Poslednú aristokratku by som asi skúsila, no ako vravíš obal mohol byť lepší.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky