Biotherm | rada určená na normálnu a zmiešanú pleť

Moja nedávna cesta lietadlom sa už tradične nezaobišla bez zastavenia v letiskových obchodíkoch, kde si už dá sa povedať tradične kupujem cestovné sety kozmetiky. Teraz som siahla po balíčku značky Biotherm, ktorý obsahoval šesť cestovných balení kozmetických produktov. Do dnešnej recenzie som vybrala trojicu, ktorá je určená na starostlivosť o normálnu až zmiešanú pleť. Majiteľky takéhoto typu pleti sa teda môžu pustiť do čítania.


Purifying foaming cleanser Biotherm je podľa popisu čistiaci penový krém určený na čistenie pleti so sklonom k nedokonalostiam. Ak by niekoho produkt zaujal, tak v plnom 150 ml balení sa predáva za približne 20 €. Konzistenciou naozaj pripomína svetlozelený krém, ktorý po kontakte s vodou vytvára jemnú penu. Produkt ma však svojimi čistiacimi či odličovacími vlastnosťami vôbec nezaujal. Ide o pomerne hutný produkt, ktorý síce na sebe naviaže make-up, no následne sa z tváre veľmi ťažko odstraňuje. Vodou to ani nejde. Treba použiť hubku a následne pleť dočistiť ďalším produktom. Ja sama po ďalšom balení nesiahnem a ani ho nemôžem odporučiť.


24 h hydrating & tonifying toner Biotherm má byť podľa popisu tonizujúcim a osviežujúcim tonikom, ktoré dočistí pokožku a odstráni odumreté bunky. V plnom 200 ml balení sa predáva za približne 18 €. Tonikum má slabú neutrálnu vôňu a pleť vôbec nevysušuje. Dokonca môžem povedať, že názov hydratačný vôbec neklame. Veru nestáva sa často, aby tonika pleť hydratovali. Čistiace vlastnosti boli dobré. Nimi sa nelíšilo od väčšiny podobných produktov. Pocit hydratovanej pleti bol bonusom. Ak zvažujete nákup, tak tento produkt môžem odporučiť.


Auquasource gel BIOTHERM je podľa popisu hydratačný gél určený na normálnu a zmiešanú pleť. Plné 50 ml balenie sa dá kúpiť za približne 30 €. Výrobok má gélovitú konzistenciu, bielu farbu a slabučkú príjemnú vôňu. Vsakuje rýchlo. Možno pol minúty registrujem ešte trochu lepkavý pocit, ktorý neskôr zmizne. Hydratačné vlastnosti sú priemerné a navyše mne osobne dosť upcháva póry, z čoho sa následné tvorí akné. Po plnom balení teda logicky nesiahnem.


Aká je vaša skúsenosť s pleťovou starostlivosťou značky Biotherm?

Komentáre

  1. Biotherm som zatiaľ neskúšala, no celkom ma zaujalo tonikum, nakoľko v poslednej dobe som si ich používanie dosť obľúbila :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Myslím, že som zatiaľ nemala žiaden produkt. Toner ma však zaujal. Teraz mám jeden od Clinique, no má nejako príliš veľa alkoholu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tonika od Clinique su zname obrovskym mnozstvom alkoholu. Niekedy mi pripominaju skoro az cisty lieh :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky