Gosh | maskara Catchy Eyes

Po dobrej skúsenosti s maskarou od značky Gosh vo verzií growth maskara, ktorú som mala vo viacerých baleniach, som nemala pochybnosti o kvalite všetkých maskár od tejto značky. Preto som bez obáv siahla po milom ružovom balení maskary Catchy Eyes, ktorú som v parfumérií objavila vo výraznej zľave. Veď kto by odolal ružovému baleniu s pekným fontom písma, ktoré hlása, že zabezpečí príťažlivé oči.


Catchy Eyes od značky Gosh sa bežne predáva za približne 9 €. Cena to nie je vysoká, no musím upozorniť, že v balení sa nachádza iba 8 ml maskary. Väčšina maskár sa predáva v 11 ml balení. Množstvo maskary nie je problém, pretože ak berieme do úvahy, že všeobecne sa neodporúča maskaru používať dlhšie ako tri mesiace, tak toto množstvo presne na tie tri mesiace postačí. Aspoň nemám výčitky, že vyhadzujem balenie, ktoré som celkom nespotrebovala. Pri prepočte na jednotkovú cenu je ale už cena tejto maskary vyššia. Ja som si to pri nákupe nevšimla a myslím, že väčšina z nás objem pri nákupe nerieši. Najmä ak balenie na pohľad pôsobí dostatočne veľké, tak ako v tomto prípade.
Maskara má gumovú kefku, ktorá je prehnutá. Kefka je kvalitná a masakra sa ňou dobre nanáša. Gosh podľa mňa kefky skrátka vyrábať vie. Maskaru pri nanášaní na očí nie je cítiť. Ak však privoniame k baleniu, ucítime chemický zápach. Skrátka rovnako ako pri väčšine maskár. Mne sa maskara na očiach neotláča a nerozmazáva. Kamarátka jej však vyčíta otláčanie. Neviem čím to bude, no aj tu vidieť, že kozmetika je veľmi individuálna záležitosť. 
Pri maskarách je dôležitý efekt na riasach. Catchy Eyes pôsobí na riasach veľmi prirodzene. Nevytvára výrazne predĺženie ani zahustenie. Môžu byť zákazníci, ktorí takýto efekt vítajú, no ja mám radšej výraznejšie riasy. Zrejme to súvisí aj s tým, že maskary sa na riasy nedostane veľa, hoci som ju používala v dvoch vrstvách. Súdim to podľa toho, že pri odličovaní na kozmetickom tampóne veľa maskary nezostalo. Ja osobne po ďalšom balení nesiahnem.


plusy:
  • pekné balenie
  • gumová kefka
  • dobre sa odličuje
  • nezlepuje riasy
mínusy:
  • chýba výraznejšie predĺženie a zahustenie

Celkové hodnotenie: priemerná maskara

Skúšali ste nejakú maskaru od značky Gosh?

Komentáre

  1. No už podle balení mě moc neláká, vypadá celkem levně.. Od Gosh mám ráda Rebel eyes :)

    Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Balenie sa mi pacilo. To sa uz vsak neda povedat o efekte.

      Odstrániť
  2. To by mi asi tiež nevyhovovalo, ja u riaseniek vyhľadávam presne ako ty objem a ak to riasenka nerobí, tak u mňa nemá šancu. Od Gosh som jednu mala tá bola nanič, teraz mám inú Rebel eyes a zatiaľ sa zdá dobrá, oproti tej Boombastic dodáva riasam viac objemu, ale na riasenky Maybelline to podľa mňa stále nemá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě se líbí kartáček, ale mám ráda objem i prodloužení :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Gosh ma vyborne kartaciky, no medzi riasenkami uz treba tu spravnu hladat.

      Odstrániť
  4. Od Gosh jsem nezkoušela řasenku, ani nic jiného. na řasenkách ale gumové kartáčky moc nemusím, raději si kupuji ty klasické štětinové. Vedou u mne žluté Maybellinky :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tiez som mala podobny nazor, no nie je gumovy kartacik ako gumovy kartacik. Gosh tie kefky skratka vie vyrabat.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky