Kozmetické nákupy | december

Vitajte pri článku o novej kozmetike, ktorá pribudla na mojej kozmetickej poličke. Vianočný čas priniesol množstvo zaujímavých kúskov, ktoré sa v najbližšom čase určite na blogu ešte obdobia v článkoch s podrobnými recenziami. Dnes to logicky bude skôr len o fotografiách a prvých dojmoch.

KOZMETICKÉ STÁLICE

Po nie práve najlepšej skúsenosti s kúpeľovými bombami Lush som stavila na klasiku a na vianočných trhoch siahla po slovenskej značke Soaphorii. Tento raz u mňa doma skončili tri verzie šumivých bômb - sladúčky med, medovková limonáda a muž. Ružová voda Hanus sa na blogu medzi spotrebovanou i novou kozmetikou objavuje pravidelne. Je lacná, voňavá, účinná. Používam ju ako podklad pri aplikácií pleťových olejov.

KOZMETICKÉ NOVINKY

Z noviniek priestor na vyskúšanie dostane odličovací olej Alverde. Som naň zvedavá, lebo konkurencia v podobe podobného prípravku od značky Joik je veru obrovská. Ale tak možno pozitívne prekvapí i Alverde. Čistiace tonikum Natura Siberica som objavila úplne náhodou v obchode s potravinami. Je super, že tieto menej tradičné značky kozmetiky sa dajú kúpiť už i inak ako objednávaním cez e-shopy. Tonikum som zvolila kvôli obsahu kyseliny salicylovej v zložení. Používam ho už pár týždňom a som spokojná. Pekne pleť dočistí, mierne hydratuje a pôsobí preventívne proti vzniku nedokonalosti. Darčeková sada Weleda obsahujúca sprchový gél a krém na ruky sa objavila pod vianočným stromčekom. Tento darček ma potešil, lebo dlho som bola zvedavá najmä na vôňu tejto mandľovej sady. No a ona je takmer bez vône. Nevadí, Weleda je kvalitná kozmetika, takže určite jej používanie bude robiť radosť.


Adventný kalendár Joik bol krásnym darčekom od Mišky z e-shopu Krásna každý deň. Joik je moja najobľúbenejšia značka prírodnej kozmetiky a vari som sa nestretla so zlým a ani len priemerným výrobkom. Kalendár plánujem otvárať pekne postupne od prvého januára a ak ste zvedavé, čo sa v ňom ukrýva, budem rada, keď nakuknete na môj instagram. To čo sa ukrývalo v kalendári minuloročnom si môžete pozrieť na tomto linku.


Na narodeniny som dostala krásny adventný kalendár Decléor. O značke som predtým nikdy nepočula, no malo by ísť o prírodnú kozmetiku založenú najmä na účinkoch esenciálnych olejov. Kalendár je designovo nádherný a teším sa, že spoznám novú značku a nové produkty. Okienka budem otvárať zrejme vo februári. Opäť môžete všetko sledovať na instagrame.



Máte skúsenosť s niektorým z produktov?

Komentáre

  1. O madľovom rade Weleda som počula, že nevonia takmer vôbec. Tie ich sety sú však skvelé a aj sa cenovo vyplatia. Ja som mala minulý rok ružový set.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Teda, ten kalendář vypadá zajímavě :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky