Kozmetické nákupy | august

Dnešný článok o augustových kozmetických nákupoch bude pomerne stručný. Už nejaký ten čas nevytváram zásoby produktov, ale kupujem iba naozaj to, čo spotrebujem a podobný kúsok v mojich zásobách nenájdem. Akcie ma nechávajú chladnou. Koniec koncov, nejaká ta akcia prebieha teraz už všade. Takýto stav mi momentálne vyhovuje no a uvidíme dokedy mi vydrží. Mohol by čo najdlhšie.

KOZMETICKÉ STÁLICE

K značke Lactacyd som sa rozhodla vrátiť po veľmi dlhej dobe. Dlho som totiž pravidelne kupovala prírodný gél na intímnú hygienu Biopha. Keďže sa mi však už zunoval a nemala som náladu objednávať niečo z e-shopov s prírodnou kozmetikou, siahla som po overenej klasike z drogérie. Od môjho posledného nákupu však tak zmenili obal, že v DM drogérií som musela spraviť tri kolečka, kým som našla to čo som hľadala - emulziu pre intímnu hygienu Lactacyd. Nerozumiem však tomu papierovému obalu, ktorý ukrýva plastový obal. Všetky potrebné informácie sa zmestia i na plast, tak načo produkovať ďalší zbytočný odpad v podobe ďalšieho obalu. Toľko môj môj názor. Šampón proti lupinám Cien z Lidla je tiež takou klasikou. Vlasy umyje, nedráždi pokožku, netvoria sa z neho lupiny a vlasy sa dobre upravujú. Čo sa týka vône a penivosti, je podobná ako pri väčšine drogériových šampónoch. Ak sa vám aj nebude páčiť, prekážať vám tiež zrejme nebude. K tomuto kúsku sa s prestávkami vždy vraciam.



KOZMETICKÉ NOVINKY

Kozmetické novinky tento mesiac veru chýbajú. No myslím, že situácia sa v septembri otočí. Chystám sa trochu cestovať, čo so sebou prinesie určite i nákup nejakých noviniek, ktoré na Slovensku nie sú bežne dostupné.


Čo všetko ste v auguste nakúpili vy?

Komentáre

  1. Lactacyd vyzerá zaujímavo :) Už som ho skúšala no v inej verzii a bola som spokojná :) Keď sa tak obzriem na augustové nákupy, myslím že tiež som toho nenakúpila veľa.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky