Bioderma | šamón pre vážne stavy lupín

Lupiny a svrbenie vlasovej pokožky sú môj stály problém. Netrápi ma našťastie v jednom kuse, no dobré obdobia žiaľ striedajú i tie horšie. Dávnejšie mi pomáhal zelený šampón od Biodermy. Časom prestal účinkovať, čo pripisujem tomu, že som ho nestriedala s inými prípravkami. Pokožka si zrejme naň zvykla. Keď v lete v inernetových lekárňach prebiehala akcia na tretí najlacnejší výrobok značky Bioderma zdarma, rozhodla som sa bližšie preskúmať jej sortiment. A tu som narazila na modrú verziu šampónu proti lupinám. Dokonca s určením pre vážne stavy lupín. Hneď bol v nákupnom košíku.

Šampón pre vážne stavy lupín Bioderma je podľa oficiálneho popisu určený na vlasy a pokožku hlavy s problematikou vážnejších stavov pretrvávajúcich lupín, sprevádzaných svrbením. V množstve 125 ml sa predáva za približne 13 €.
Obalom šampónu je plastová tuba, na ktorej viečko prilieha až príliš tesne. Až tak, že pri otváraní som si viackrát oškrela hánky prstov. Šampón je takmer bez vône. Dobre pení a dobre sa z vlasov oplachuje. Neúčinkuje po prvom použití, no účinkuje. Svrbenie prestalo po asi troch použitiach a lupiny zmizli približne po siedmych umytiach. Efekt trval počas celej doby používania šampónu. Nevýhodou je však to, že vlasy sa po tomto šampóne ťažko upravovali. Boli rozlietané, drobné vlásky odstávali do každej strany. Vlasom chýbal lesk. Skôr by som teda tento šampón videla iba na príležitostné použitie, keď je pokožka v takom stave, že lesk a upraviteľnosť vlasov neriešime.

plusy:
  • účinkuje proti lupinám
  • účinkuje proti svrbeniu vlasovej pokožky
  • penivosť
mínusy:
  • obal
  • vlasom chýba lesk
  • vlasy sa ťažšie upravujú
Celkové hodnotenie: dobrý

Máte skúsenosť so šampónmi Bioderma?

Komentáre

  1. neuveríš,akurát som ti šla pozreť na blog nejaké šampony.s biodermou nemám skúsenosť,ale nizoral zaberá veľmi dobre.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to je teda nahoda. Ak mozem niektory odporucit, tak u mna vedie ichtamolovy sampuch Ponio.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky