Zahusťujúca maskara

Značku Max Factor som si obľúbila najmä vďaka ich silne kryciemu make-upu, ktorý pred pár rokmi, keď moja pleť vyzerala strašidelne, ako jediný dokázal prekryť nedokonalosti pleti. Dnes ho už našťastie nepotrebujem, no k značke sa z času na čas nostalgicky vraciam. Dnes tento návrat predstavuje riasenka určená na dodanie objemu - wild mega volume.


Maskara ma na prvý pohľad zaujala balením. Nielenže má výraznú žiarivú farbu, ale je aj menšie ako väčšina iných maskár. Pri detailnejšom pohľade však zistíte, že tradičný objem 11 ml zostal zachovaný. Menšie balenie určite oceňujem. Zaberie menej miesta, dá sa ľahšie prenášať a pohodlnosť aplikácie zostáva zachovaná.
Kefku by som zaradila do kategórie "huňatých" maskár, tvorených dutými mäkkými štetinkami, ktoré sú v strede kefky kratšie ako po okrajoch. Na aplikáciu som si musela spočiatku zvyknúť. Predtým som totiž používala maskaru s gumenou kefkou a tam je samozrejme aplikácia trochu iná. Trochu horšie sa maskara nanáša na riasy vo vnútornom kútiku, no dá sa s ňou pracovať. Pri zvyšných riasach je aplikácia bezproblémová. Platí do pre horné i spodné riasy.
Samotná maskara sa neotláča, nerozmazáva, nedrobí, nedráždi oči. Oči dokáže pekne zvýrazniť a riasám dodá objem. Ak by som to mala percentuálne odhadnúť, povedala by som, že riasy pôsobia o približne 40 % objemnejšie ako bez použitia riasenky. Čo je určite fajn. 
Výhodou je tiež veľmi prijateľná cena. Samozrejme ak ju nekupujete v kamennej predajni, kde celkovo za značku Max Factor pýtajú pomerne dosť peňazí. V e-shopoch sa dá kúpiť za polovicu a momentálne sa dokonca predáva aj v akcií za pekné cca 4 €. Navyše človek má záruku, že riasenku pred ním nikto neotváral a neskúšal.


plusy:
  • riasam dodá objem
  • nedráždi oči
  • nerozmazáva sa a neopadáva
  • dobre sa odličuje
  • dobrá cena
mínusy:
  • ťažšie sa nanáša do vnútorného kútika
  • na obale sa neuvádza zloženie
Celkové hodnotenie: dobrá maskara

Používate produkty značky Max Factor?

Komentáre

  1. Od MFaktor jsem určitě řasenku už měla, ale nepamatuji si jméno. Jinak tuhle bych vyzkoušela, uvidím, jak mi sedne. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Riasenkam davaju casto velmi zlozite nazvy. Ja si ich pamätam skor podla obalu ako podla nazvu.

      Odstrániť
  2. Škoda, že si nedala i fotku, jak vypadá na řasách, ale jinak vypadá docela dobře :).
    Beauty by K.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. To bude zajímavej humáč jestli tam není složení (ne že bych ho na řasence ale někdy kontrolovala..)
    Prolhaná Mrcha

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Max Factor je moja najobľúbenejšia Masterpiece Max :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tu nepoznam. Ja som okrem tejto skusala este Max Factor 2000 Calories, no bola dost vysusena. Neviem ci je taka bezne, alebo bola dlhsie na sklade, no nebola som s nou spokojna. Na Masterpise Max sa pozriem.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky