Vraj hydratačný krém

Bioderma má veľmi často rôzne akcie (dvojnásobné veľkosti balenia, dva výrobky za cenu jedného, zníženie cien o takmer polovicu). Dokonca by som ju prirovnala ku katalógovým značkám, kde ľudia nakupujú tovar iba vtedy ak je v akcií. Pred Vianocami boli v akcií dva výrobky za cenu jedného: krémy z radu Sébium, určené na aknóznu pleť. Nuž i ja som iba človek a podľahla som akcií a dala som šancu tomuto vraj hydratačnému krému.

Bioderma Sébium Hydra



Čo hovorí výrobca: Pre všetky typy pokožky, dokonca aj pre mastnú, vyžadujúcu hydratáciu, vzhľadom na občasné vysušenie a/alebo podráždenie (vplyvom špeciálnej liečby, škodlivých vonkajších vplyvov. Je špeciálne vyvinutý na kompenzáciu tohto dočasného nerovnovážneho stavu. Hydratačné a obnovujúce aktívne zložky potláčajú proces zlupovania pokožky a zmierňujú pocity pálenia. Pokožka je čistá, žiarivá a navodzuje pocit spokojnosti. Účinné zjemňujúce aktívne zložky tlmia akékoľvek začervenanie a upokojujú pokožku. Nespôsobuje tvorbu komedónov.

Cena: 12,39 €

Zloženie: water, glycerin, mineral oil (paraffinum liquidum), ethylhexyl palmitate, dipropylene glycol, xylitol, bis-peg/ppg-16/16 dimethicone, sodium acrylate/sodium acryloydimethyl taurate copolymer, ceramide 3, glycyrrhetinic acid, allantoin, isohexadecane, caprylic/capric triglyceride, tocopheryl acetate, polysorbate 80, fructoooligosaccharides, mannitol, rhamnose, laminaria ochroleuca extract, disodium edta, cetrimonium bromide, methylparaben, fragrance. Podľa organizácie Environmental Working Group sa v kréme nenachádza žiadna "High Hazard" látka. Odporcovia parabénov si však určite všimli methylparaben a odporcovia silikónov bis-peg/ppg-16/16 dimethicone.



Bioderma Sébium Hydra

Moje subjektívne hodnotenie: od hydratačného krému spotrebiteľ logicky očakáva hydratáciu. Tá však bola pomerne slabá. Neviem si predstaviť, že by mala stačiť na hydratáciu pokožky pri medikamentóznej liečbe akné ako to sľubuje výrobca. Ďalšou vecou, ktorá mi vadila bolo to, že pleť bola aj hodinu, dokonca i dve hodiny po nanesení mastná. Akoby som sa natrela vazelínou. A posledná vec, ktorá ma prekvapila, bola rýchla spotreba. Ešte nikdy som neminula 40 ml krém, pri použití raz denne, za cca mesiac. Takže nechápem.

plusy:
  • žiadne "High Hazard" látky v zložení

mínusy:

  • nedostatočná hydratácia
  • pocit mastnej pleti dlho po nanesení
  • vysoká cena
  • rýchlo sa míňa
  • na moje akné rad Sébium neúčinkuje

Perspektíva produktu na mojej poličke: krém si určite už nekúpim. Na hydratáciu sa mi oveľa viac osvedčila rada Hydrabio od rovnakej značky.

 Celkové hodnotenie: výrobku udeľujem dva body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice


Podliehate akciám dva za cenu jedného?

Komentáre

  1. Raz som mala vzorku tohto krému, na účinky si veľmi nespomínam, ale neohromil ma tak ako som čakala. Krémy z radu Sébium mi veľmi nevyhovujú, hlavne ten slávny AKN po tom som strašne mastná a len sa peelingujem a nič z toho.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tiez kremy z tejto rady nevyhovuju. Preto sa hnevam sama na seba, ze som sa nechala nalakat na akciu.

      Odstrániť
  2. Ja občas podlahnem, ale len pri výrobkoch, ktoré mám osvedčené a sedia mi... Čo sa týka tejto rady od BIODERMY, mňa sklamala na plnej čiare... Ešte pore refiner bol naozaj fajn ako podklad pod make up, ale inak mi rada Sebium vôbec nesadla... Susila ma, drazdila akné...Naozaj, pre hydratačný účinok je najlepšie používať rad Hydrabio... :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Podla mna Hydrabio a Sensibio su jednoznacne najlepsie rady. Ja sa zo Sebia vraciam len k cistiacemu gelu, peelingu a vode, inak uz len a len hydrabio a sensibio.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. S gelom a micelarnou vodou som bola spokojna aj ja. Peeling som este neskusala.

      Odstrániť
  4. Prve 3 zlozky voda, glycerin a parafin a za toto chcu 12 €? Neskutocne...
    Inac prave ten tekuty parafin bude dovod preco je plet po pouziti stale mastna, on sa totiz do pokozky nevstrebe NIKDY, jedine, co dokaze, je upchat pory...
    Luc

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Ja ho používam aj s micelárkou H2O tej istej rady a mne dosť pomohol vyčistiť pleť. Takže po viac ako pol roku používania ho naň nič zlé povedať nemôžem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Osobně jsem s ním byla spokojená, ale pravda, od Biodermy jsem asi čekala trošku víc.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky