Dvadsaťdva odtieňov Gosh

Od októbra sme na blogu nemali recenziu žiadnych očných tieňov. Za ten čas som minula tiene Maybelline Big Eyes a začala som používať paletu 22 očných tieňov od dánskej značky Gosh. Nebudem vás napínať, sú to najlepšie tiene, aké som kedy mala, takže pozorne si prečítajte dnešnú recenziu, lebo tak skoro sa žiadne iné tiene kupovať nechystám.

zdroj
 
 Eye Shadows Palette Gosh


Čo hovorí výrobca: Farebné paletky nádherne skombinovaných až 22 odtieňov. Očné tiene majú intenzívnu farebnosť, umožňujú jednoduché nanášanie a dosiahnutie úžasného výsledku vďaka aplikátorom, ktoré sú súčasťou balenia. Praktické balenie dopĺňa aj zrkadielko.

Cena: cca 20 €

Zloženie: mica, phenoxyethanol, capryl glycol +/- talc, nylon-12, ethylhexyl palmitate, dimethicone, magnesium stearate, octyldodecanol, bis-diglyceryl polyacyladipate-2, aluminum starch octenylsuccinate, pentaerythrityl tetraisostearate, magnesium myristate, caprylic/capric triglyceride, octyldodecyl stearoyl stearate, cetyl dimethicone, sodium dehydroacetate, simmondsia chinensis seed oil, tocopheryl acetate, aloe barbadensis leaf extract, synthetic fluorphlogopite, polyethylene terephthalate, polyurethane-11, CI 7789/titanium dioxide, CI 7749/iron oxides, CI 77492/iron oxides, CI 77499/iron oxides, CI 77007/ultramarines, CI 77510/ferric ferrocyanide, CI 19140/yellow 5 Lake, CI 75470/carmine, CI 7742/manganese violet, CI 77000/aluminum powder
Podľa databázy EWG sa v očných tieňoch nenachádza žiadna "High Hazard" látka.

Eye Shadows Palette Gosh
Eye Shadows Palette Gosh



Moje subjektívne hodnotenie: tiene zásadne používam bez očnej bázy. Zatiaľ som nenašla takú, ktorá by niečo robila (netvrdím však, že taká neexistuje), takže namiesto hľadania bázy si radšej vyberám kvalitné očné tiene. Od toho sa teda bude odvíjať moje hodnotenie tieňov. 

plusy:
  • farebné odtiene sú po nanesení na oči rovnakej farby ako v palete
  • dobre skombinovateľné odtiene
  • sýte a výrazne farby
  • dobrá trvanlivosť líčenia (cca po štyroch hodinách sa vytvorí ryha na očnom viečku, ktorú stačí rozotrieť prstom, inak však vydržia počas celého pracovného času  na očnom viečku)
  • neopadávajú
  • oči z nich neslzia ani po 8 - 9 hodinách (s tým som mala osobný problém asi pri každých očných tieňoch)
  • praktické balenie primeranej veľkosti  so zrkadlom a aplikátormi
  • žiadna "High Hazard" látka v zložení

mínusy:
  • žiadne

Eye Shadows Palette Gosh
Eye Shadows Palette Gosh

Perspektíva produktu na mojej poličke: no skôr by som mala napísať perspektíva iných tieňov na moje poličke. Doba spotreby týchto tieňov je 18 mesiacov, takže z toho pre mňa vyplýva, že nič iné nebudem kupovať, kým tieto tiene neminiem. Nepatrím totiž medzi tie ženy, ktoré majú doma xy kozmetických výrobkov a používajú všetko naraz. A dopadne to tak, že potom tým výrobkom skončí doba spotreby a väčšiu polovicu musia vyhodiť. A čo sa týka ceny, ak vezmeme do úvahy, že celá paleta sa skladá akoby zo šiestich paletiek (fialové, modré, zelené, sivé, hnedé, ružové), ktoré sú navzájom kombinovateľné, a celé to stojí cca 20 €, pričom napríklad iba fialové tiene od Maybelline Big Eys, ktoré som mala predtým stoja cca 9 €, tak Gosh tiene sú vyslovene výhodne. Okrem tejto paletky vám totiž stačí vlastniť už iba jednu s neutrálnymi tieňmi na cesty, ak so sebou nechcete nosiť veľa kozmetiky a máte na 18 mesiacov vyriešené všetky očné tiene.

Celkové hodnotenie: jedny z najlepších

Používate výrobky od značky Gosh?

Komentáre

  1. No jasné, že používame výrobky od GOSH a nedáme na ne dopustiť ;-) Konkrétne túto paletu nemám, nevyužila by som asi 50 % farieb, ale pokiaľ niekto áno, tak nieje o čom :-) Skúšala si aj ich riasenky? Pretože tie sú podľa mňa TOP!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je to moj prvy vyrobok od tejto znacky a kedze sa mi osvedcil urcite vyskusam aj dalsie.

      Odstrániť
  2. Tuto paletku vidím poprvé a odstíny jsou velmi pěkné.
    http://www.vmemzivote.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak nakuknes do sekcie IT navody, najdes tam postup ako vlozit do komentarov priamo hypertextovy odkaz.

      Odstrániť
  3. Odstíny se zdají být pěkně jemné vhodné na denní líčení :).. Líbí se mi ty fialové barvičky :)
    Všedně a nevšedně o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  4. ahoj :) ja som si tiež paletku nikdy nevšimla v gosh stojane:) ale inak ich produkty veľmi moožem - hlavne sadu na obočie. nepridáš swatches keď budeš mať čas? nech vidíme intenzitu, lebo univerzálnosť sa mi páči :). Aaaa vačšina je so shimmerom? matné vyzerajú asi len zelené a ten fialový v strede, či? :) ďakujem za info.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vdaka za konstruktivnu pripomienku. Ja nie som az taky "fajnsmeker" a nenapadlo ma, vyjadrit sa k matnym a trblietavym odtienom. Takze vacsina ma shimmer. Matne su fialove /okrem toho najtmavsieho/, zelene /okrem druheho najsvetlejsieho/ a oba ruzove. Gosh ma este jednu podobnu paletku, ktora ma tiez zaujimavu farebnu kombinaciu.
      /ocne tiene/

      Odstrániť
    2. jeej, ďakujem za rýchlu odpoveď :) veľmi sa i zapáčili, len ja mám dosť"hlboko" oči a viac im sekne shimmer :) takže ju omrknem, dúfam že v nejakej fannke ju nájdem:)

      Odstrániť
  5. Já se nemaluji, ale mám ráda ty barvičky :-) Takže se vždycky jen kochám

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Odpovede
    1. Skoda ze nie je bezne dostupna v drogerii. Preto som sa k nej dostala az teraz, lebo len zriedkavo nakupujem cez net a parfumerky nejako obchadzam :-)

      Odstrániť
  7. mam jednu paletku od Gosh, ale len so 4 tienami a tiez som s nou velmi spokojna :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Ja mám tiež veľkú paletku 22 tieňov od Gosh a odkedy som ich dostala tak nespievam o ničom inom, sú úžasné, tá výdrž čo je teda niečo neuveriteľné, odtiene sú veľmi pekné, skrátka kvalita, akú som dlho hľadala, plus som bola prekvapená, že neprášia, ja som si to teda fakt nevšimla. Mám ich už však cca 2 roky a váham, či ich mám už vyhodiť, alebo ešte nechať, viem, že záručná doba im už prešla, ale z toľkých tieňov skrátka nie som schopná všetky minúť asi ani za celý život. Čo si myslíš, môže mi niečo hroziť keďže ich ešte používam?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No mne by ich bolo urcite luto vyhodit, ale zase Ta ani nebudem navadzat, aby si ich pouzivala po dobe spotreby. Ja som tak pouzivala riasenku a zapalilo sa mi oko. Odvtedy sa snazim ustriehnut dobu spotreby. Mas pred sebou tazku dilemu :-)

      Odstrániť
    2. Veru dilema to je a tým väčšia, že teraz nosím šošovky, kým som nosila okuliare tak mi to bolo jedno, ale odkedy mám šošovky tak si na očné líčidlá dávam veľký pozor.

      Odstrániť
  9. Paletka vypadá božsky, určitě se na ni kouknu. Od Gosh mám tužky na oči a jsem s nimi velmi spokojená, takže za mě palec nahoru ;) BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  10. U mna je tato znacka taka, ani ryba ani rak... mala som par produktov, taky sedy priemer, nic, co by stalo za zmienku. Mimochodom na zajtra mam nachystanu recenziu ocneho tiena GOSH, ale trochu iny typ, ako si dnes recenzovala ty :)

    Co sa tyka doby spotreby, u ocnych tienov, to absolutne neriesim... pokial nezmenili dramaticky farbu ci konzistenciu, s kludnym svedomim ich pouzivam aj dva a viac rokov a nemala som doteraz ziaden problem. Mozno je to aj tym, ze pod praskove ocne tiene musim pouzivat primer (ci je tien za 20 alebo za 2 eura na tom nic nemeni), tak to beriem, ze baza robi na viecku aku-taku barieru. U inych typov produktov (mascara, make-up ale aj kremy) vsak dobu spotreby bedlivo dodrziavam.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. Ja som sa dala nalákať poukážkou z Fann na nákup GOSH a kúpila som si paletku 9 tieňov To enjoy in New York. A môžem len súhlasiť, že GOSH tiene sú perfektné!
    Odtiene v tvojej paletke sú krásne, ale nevyužila by som asi všetky :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  12. vypadají moc pěkně, doma moc paletek stínů nemám, ale tudle asi brzy pořídím!:D:)

    PS: U mě na blogu práve probíhá GIVEAWAY!:)
    www.lovies47.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  13. vyzerá super, ale ja by som odtieňov veľa nevyužila :)
    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky