Dobré blogy (1.časť)

Na webe môžeme nájsť množstvo blogov, pričom nové blogy sa vytvárajú ako huby po daždi. Niektoré sú lepšie, niektoré horšie. Pravdu povediac, ťažko sa v tom orientovať a dobré blogy zostávajú pred nami často ukryté. Preto som sa rozhodla zaviesť rubriku "Tipy na dobré blogy", kde vám predstavím tie , ktoré rada čítam a kliknutie na ne určite stojí za to.

zdroj



Biankacosmetics : blog prevažne o kozmetike, ktorý funguje od roku 2013. Píše ho Janka Bianka. Podľa toho, čo sa o sebe rozhodla zverejniť vieme o nej, že patrí do vekovej kategórie cca 25 plus, žije v Bratislave, pochádza z východného Slovenska a na svojom blogu sa zameriava na kozmetiku určenú pre problematickú pleť. A prečo rada čítam tento blog? Páči sa mi štýl písania, výber kozmetiky a hlavne to, že blog nie je poznačený tzv. "kúpenými" recenziami, ktoré sú v blogosfére tak časté a mne osobne dosť prekážajú. Ako sa dostanete k Janke Bianke? Stačí spraviť jeden klik.






Vanilka: druhý blog, ktorý stojí za kliknutie, je blog, ktorý by som zaradila do kategórie on-line denníkov. Píše ho Vanilka a podľa toho, čo o sebe zverejňuje  na webe vieme, že je zo severného Slovenska, žije blízko Bratislavy. Patrí do vekovej kategórie okolo 30. Vanilka píše už od roku 2007 a pozorný čitateľ prechádza viacerými životnými obdobiami autorky. Môžete sa dočítať o vysokoškolskom štúdiu, kúpe a zariaďovaní prvého bytu, úskaliach a radostiach manželstva, deťoch, materskej dovolenke. Štýl písania by som zaradila k relaxačnému, oddychovému čítaniu k šálke kávy. Takže klik





Osamelá cyklistka: blog existuje od r. 2012. Blogerka žije v Severnej Európe a na svojom blogu píše o prírodnej kozmetike, analyzuje zložky produktov, píše o cvičení a zdravom životnom štýle a predovšetkým dodržiava blogerskú etiku, čo je v česko - slovenskej blogosfére zriedkavosťou. Napriek tom, že blog má už takmer štyri roky a články pribúdajú často, ja som ho objavila iba pred nedávnom. Ak na blog kliknete, odporúčam prečítať i staršie članky. Takže klik.




Poznáte tieto blogy, resp. zaujali vás?

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky