Maska, ktorá naozaj odstraňuje upchaté póry

Problematická pleť! Čo s ňou? Aké prípravky jej pomôžu? Pomôže jej vôbec niečo? Podľa mojich skúsenosti, podľa diskusii na rôznych fórach a podľa blogoch viacerých autoriek vôbec nič. Toľko "optimizmu" na jednom mieste. Ako som v úvode naznačila, zatiaľ som nenašla prípravok, ktorý by odstránil akné, póry a zmatnel pleť. Dokonca ani neviem o nikom, komu by sa to podarilo. Existuje však viacero prípravkov, ktoré sa viac či menej snažia dostať pleť do stavu, keď si môžeme povedať, že sme dosiahli 80 % úspešnosť v riešení problému s názvom akné, póry, mastenie pleti. Sadu prípravkov cielenú na problematickú pleť má i značka Himalaya. Jedným z nich je pleťová maska s výťažkom z nimbovníka.

Neem maska


Pleťová maska z Nimba:
Čo hovorí výrobca: Pleťová maska z Nimba je určená pre problematickú pleť. Obsahuje výťažky z indickej rastliny Nimba, ktorá má antibakteriálne vlastnosti, zabraňuje vzniku akné, absorbuje prebytočný maz a do hĺbky čistí upchaté póry. Kurkuma pôsobí ako antiseptikum, ktoré omladzuje a rozjasňuje pleť. Valchárska hlinka ochladzuje a upokojuje pokožku.

Zloženie: Aqua, Kaolin, Melia Azadirachta Leaf Extract, Propylene Glycol, Bentonite, Fuller s Earth, Curcuma Longa Root Extract, Fragrance, Sodium Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, DMDM Hydantoin, Xantan Gum, Sodium Propylparaben, Citric Acid, Disodium EDTA, Sodium Lauryl Sulfate

Podľa stránky www.ewg.org patria dve látky do kategórie "High Hazard". Ide o DMDM Hydantoin a Sodium Propylparaben.

Cena: 3,60 €

Moja subjektívna skúsenosť:
plusy: 
  • po aplikácií masky naozaj zmiznú upchaté čierne póry
  • zlepšila kvalita pleti (výsledok 100 % bez akné, pórov a mastenia však nečakajte)
  • maska účinkuje na zapálené akné (masku v tomto prípade stačí naniesť iba na výražku)
  • bežne dostupná v drogérií za veľmi prijateľnú cenu
 mínusy: 
  • problematické odstraňovanie masky (rátajte so zašpineným umývadlom, uterákmi a u nešikovných jedincov aj ďalším okolím kúpeľne)
  • odstraňovanie masky je tak problémové, že si podľa môjho subjektívneho názoru myslím, že      upchaté póry odstráni nie zloženie masky, ale drastické odstraňovanie
  • vôňa ako v lekárni
  • pleť je po aplikácií masky poriadne vysušená a treba ju hydratovať krémom
Perspektíva produktu v mojej kúpeľni: Maska na jednej strane naozaj odstráni upchaté póry a vysuší zapálené vyrážky. Na druhej strane je pleť po aplikácií masky vysušená a začervenaná. Myslím, že napriek tomu, že naozaj odstraňuje upchaté póry, dám prednosť šetrnejším maskám.


Celkové hodnotenie: Výrobku dávam 3 body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.


Komentáre

  1. To, že odstraňuje černé tečky je super, ale to odstraňování mě trošku odradilo :D Nejsem moc trpělivý člověk :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Já problematickou pleť nemám, ale hned jsem si říkala, to bude super tip pro sestru, ale teda nevím, jak by se jí líbilo to odstraňovanání :)
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mne to odstranovanie zase take drasticke nepride. ono to treba pred odstranovanim navlhcit. a to vysusenie mi tiez nepride nijak silnejsie ako v pripade vsetkych masiek na akne/upchate pory

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Je to moja obľúbená maska a nezdá sa mi, že by sa odstraňovala nejak zle, ale to je asi subjektívne.

    Koalas are nice

    OdpovedaťOdstrániť
  5. za mna je toto najlepsia maska aku som kedy mala a mam ju doma vzdy v zasobe pre pripad hroznej pleti. Co sa tyka odstranovania ja to robim tak, ze si navlhcim trochu plet a az ked je vlhka davam dole- potom je menej podrazdena.Ale co sa tyka toho zacervenania,to nevadi, pytala som sa na to aj dermatovene.. a ona povedala, ze to je bezne a v poriadku, staci potom naniest krem :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. podla mna sa ich tiez neda zbavit to je normalna sučast pokožky pory niekto ich ma viac niekto menej a tak:)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky