Spevňujúci gél proti celulitíde Nivea Q10 plus

Celulitída, čiže čudné priehlbinky na stehnách, vnútornej strane nôh a zadku, existovala v každom historickom období. Ľudia však mali iné existenčné problémy a celulitídu si možno ani nevšimli. Posledných cca 10 - 15 rokov nám média prekladajú obraz dokonalej ženy, ktorá niečo ako celulitídu určite nemá. A ako na to reagujeme my? Obzeráme sa v zrkadle. V lepšom prípade usilovne navštevujeme fitness centrá. V horšom prípade masívne nakupujeme pseudoúčinne prípravky proti tomu kozmetickému problému, ktorých účinnosť je povedzme si pravdu otázna. Keďže podobne ako väčšina populácie i ja občas podlieham reklame, ocitol sa na mojej poličke prípravok proti celulitíde. A moje dojmy?
Nivea - spevňujúci gél proti celulitíde Q10 plus

 


Spevňujúci gél proti celulitide Nivea Q10 plus

Cena: cca 10 €


Čo hovorí výrobca: spevňuje vašu pokožku a zároveň viditeľne redukuje vonkajšie prejavy celulitídy - a to i bez extra masáže. Gél aplikujte denne na problematické partie tela (stehná, boky, zadoček a bruško)

Zloženie: Aqua, Alcohol Denat,Cyclomethicone, Glycerin Glucoside, Carnitine, Ubiquinone, Nelumbo Nucifera Leaf Extract, Phenoxyethanol, Butylene Glycol, Sodium Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Carbomer, Chondrus Crispus Extract, Sodium Carbomer, Sodium Polyacrylate, Dimethilconol, Limonene, Linalool, Gersniol, Citral, Parfum, Cl 42090

Stránka Environmentla Working Group uvádza Citral ako "Hight Hazard" produkt. Je však takmer na konci zoznamu, takže by tejto látky malo byť minimum.

Moje subjektívne hodnotenie: Od výrobku som očakávala vyhladenie a spevnenie pokožky. Čo sa týka celulitídy, moja je naozaj minimálna. V podstate o nej viem, iba preto, že sa o nej stále píše a v televízií sú reklamy na produkty proti celulitíde. Inak by som ju ani neriešila. Ak by výrobok pomohol proti celulitíde bolo by to plus.

plusy:
  • dobrý pocit, že sa o seba starám :-)
  • rýchlo sa vstrebáva
  • mierne spevnenie pokožky (v kombinácií s cvičením)
  • vyhladenie pokožky

mínusy:
  • nevyhovovala mi gélová konzistencia (mám radšej krémy)
  • nehydratuje
  • otázny účinok voči celulitíde (moja minimálna celulitída viditeľná možno iba mnou zostala v rovnakom stave ako pred používaním výrobku)
Perspektíva produktu na mojej poličke: Pred pár rokmi som mala Nivea Krém proti celulitíde Q10. Krémová konzistencia mi vyhovovala viac ako gélova. Takže v drogérií budem hľadať skôr krém ako gél.

Celkové hodnotenie produktu: Výrobku udeľujem tri body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.


Komentáre

  1. Ja celulitídu vobec neriešim hoci sú už nejaké malé náznaky, radšej sa ale natieram (keď už) šípkovým olejom a vsugerovávam si, že mi pomáha :D Ale raz možno aj na mňa dojde a niečo vyskúšam ale tiež by som asi dala prednosť krému ako gélu aspoň v zime.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Podle mě je úplně jedno, jakým krémem se mažu, jde prostě o to promasírování a samozřejmě jenom krém nepomůže, chce to pravidelný pitný režim a pohyb :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Toto som skúšala a nebola som vôbec spokojná, ako píšeš hydratácia absolútne ale absolútne žiadna, nemalo to proste na mňa žiaden efekt, ani spevňujúci, skrátka žiaden, boli to pre mňa zbytočne vyhodené peniaze, tá gélová konzistencia bola na môj vkus pomerne riedka.

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já bohužel na celulitidu docela trpím.. a je mi jedno kolik vážím, asi se mi prostě hůř ukládá ten podkožní tuk či co :( Co se dá dělat, každý má nějakou postavu. Taky s ní tedy pokouším bojovat, ale nějak mě to moc nejde :D Co čtu tak ale recenzi, tak nevím, jestli by m Nivea zrovna pomohla.

    Ketrin Fl ~ Call me Ketrin blog

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Taky tady tomu moc nevěřím, podle mě spíše pomáhá cvičení :).

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Taky nejsem moc velky zastance tehlech kremu :D

    Check my blog YOKO NGUYEN BLOG

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Já moc tady těm krémům nevěřím :) spíš cvičím
    Blog by Veru

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky