Druhá šanca

Pri kontrole mojich lekárenských zásob som našla nechtíkovú masť, ktorá mala pár týždňov pred skončením záručnej doby. Nechtíkovú masť mi dávnejšie poradila lekárnička na jeden kožný problém. Po pár použitiach mi bolo jasné, že táto masť vôbec nie je určená na danú záležitosť a pani lekárnička zjavne nemá potuchy o tom, čo predáva. Krém voňal alkoholom a mal čudnú žltú farbu. Odložila som ho teda do lekárničky a zabudla naň. Teraz mu končí záruka a predo mnou stojí otázka čo s krémom. A ako som to vyriešila? To sa dočítate v dnešnom článku.


 Nechtíková masť Dr. Muller Pharma






Čo hovorí výrobca: Nechtíková masť je vhodná na masáž jaziev, na starostlivosť o pokožku pri pomliaždeninách, opuchoch, drobných popáleninách (i po opaľovaní), chrastách, v prípade popraskanej alebo suchej kože nôh, rúk čí pier.

Zloženie: Aqua, Glycerin, Paraffinum Liquidum, Paraffin, Cera Alba, PEG 30-Dipolyhydroxistearate, Alcohol, Isopropyl Palmitate, EthylHexyl Stearate, Tocopheryl Acetate, Calendula Officinalis Flower Extract, Calendula Officinalis Flower Oil, Isopropyl Miristate, Propylene Glycol, Diazolidinyl Urea, Methylparaben, Propylparaben, Beta-Carotene, Corn Oil, Magnesium Sulfate, Caprylic/Capric Triglyceride

Podľa stránky Environmental Working Group sa Propylparaben nachádza v kategórií "Hight Hazard".

Cena: 2,70 €

Moje subjektívne hodnotenie: Krém som používala ako krém na nohy. Aké boli moje očakávania? No pravdupovediac žiadne. Chcela som iba minúť krém, aby som ho nemusela vyhodiť. Áno, som lakomá. O to príjemnejšie bolo moje zistenie, že pokožka na nohách je oveľa jemnejšia, hydratovaná, a dlhodobo stvrdnutá koža, ktorú mám na niektorých miestach chodidiel je na ústupe. Z mojej strany spokojnosť.

plusy:
  • urýchľuje hojenie drobných poranení
  • zmäkčuje stvrdnutú a suchú kožu nôh a rúk
  • priaznivá cena

mínusy:
  • propylparaben
  • čudná alkoholová vôňa
  • čudná žltá farba  
Perspektíva produktu na mojej poličke: krém som minula a vôbec nevylučujem, že si ho znovu kúpim. Zistila som tiež, že Dr. Muller vyrába aj ďalšie zaujímave ,,lekárenske mastičky", takže určite čoskoro čakajte ďalší diel recenzie.

 Nechtíková masť Dr. Muller Pharma


 Celkové hodnotenie: výrobku udeľujem tri body z moje päťbodovej hodnotiacej stupnice.

Komentáre

  1. Slyším o něm poprvé, ale docela se divím, že ti ji v lékárně dali na něco jiného než na co je určená.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak ja mám na lekárničky ,,šťastie". Pokiaľ si sama nepýtam konkrétny výrobok, vždy mi predajú nejakú somarinu.

      Odstrániť
  2. To mě překvapilo, že nevoní..Tyto krémy/mastičky většinou hezky voní :).

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tuto mastičku som ešte neskúšala, ale inak som tiež lakoma a co si kupim to musím nejak minut :D pre lepsi pocit, alebo aspon niekomu darovat

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky