Dobrý a zlý balzám na pery rovnakej značky

Úlohou balzamov je chrániť pery pred nepriaznivými vplyvmi okolia. Dnešná recenzia bude zameraná na ochranu pier pred slnečným žiarením a pred mrazom a vetrom. Oba balzamy patria rovnakej značke, ale nie som s nimi rovnako spokojná. Odhadnete ktorý je dobrý a ktorý nie?

Balzamy na pery Labello





Labelo - Hydro Care

Čo hovorí výrobca: Balzam na pery Hydro Care prináša intenzívnu dlhotrvajúcu hydratáciu pre vyprahnuté pery. Obohatený o čistú vodu a aloe vera zabezpečí, že i najsuchšie pery sa opäť stanú mäkkými a hebkými. Jeho inovatívne zloženie prináša hĺbkovú hydratáciu, podporuje prirodzený proces hydratácie a pomáha k zdravším a hebkejším perám v budúcnosti. Balzam na pery Hydro Care má neuveriteľne ľahké zloženie bez lepivého pocitu a s príjemnou vôňou.

Labello Hydro Care


Moje subjektívne hodnotenie: výrobok som si kúpila s cieľom hydratovať pery v nepriaznivom počasí ako je mráz a vietor.
plusy: 
  • výrobok spĺňa moje požiadavky a sľuby výrobcu
  • hydratuje
  • nefarbí 
  • nelepí
  • neutrálna vôňa

mínusy:
  • žiadne
Perspektíva produktu na mojej poličke: S balzamom som spokojná a kúpim si ho aj v budúcnosti.

Celkové hodnotenie: Výrobku dávam 5 bodov z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.

Labelo - Sun Protect

Čo hovorí výrobca: Balzam na pery Sun Protect udržuje hydratáciu, ponúka vodeodolnú ochranu s OF 30, a  bojuje proti škodlivým dosahom UVA/UVB lúčov, ktoré Vás ohrozujú počas dlhých hodín strávených vonku. Jeho hydratujúce zloženie je obohatené o zjemňujúci  slnečnicový výťažok a účinný antioxidant vitamín E, ktorý zabraňuje poškodeniu pokožky a predčasnému starnutiu zapríčinenému UV žiarením. Podporuje tiež imunitný systém pokožky, zanecháva pery jemné a hebké, vždy chránené a bez lepivého pocitu. Dermatologicky testované a schválené.

Labello Sun Protect

Moje subjektívne hodnotenie: výrobok som si kúpila, aby chránil moje pery pred slnečným žiarením pri pobyte v horách alebo pri vode.

plusy:
  • chráni pery pred UVA a UVB lúčmi
  • má pomerne vysoký ochranný faktor
  • pery mi naozaj nikdy nespálio
  • neutrálna vôňa

mínusy:
  • po nanesení mám na perách lepivý pocit
  • farbí pery do biela, pričom farba prechádza aj do okolia pier
  • na perách sa vytvára nepekný a nepríjemný povlak
Perspektíva produktu na mojej poličke: S balzamom nie som spokojná a v budúcnosti si ho už nekúpim. Dôvodom je nepekné zafarbenie pier.

Celkové hodnotenie: Výrobku dávam 2 body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice. (Napriek mojej nespokojnosti sú tie dva body za to, že naozaj chráni pred slnečnými lúčmi a nespôsobuje alergiu.)

Aké balzamy používate na ochranu pred slnečnými lúčmi?

Komentáre

  1. Mne Labello celkovo veľmi nevyhovuje, znesiem ešte ako tak med a mlieko, ale celkovo sa mi zdá, že labelo pery dosť vysušuje. Dobré skúsenosti mám s Avene Cold Cream a tiež s Placentou, ktorá je pomerne dosť lacná a účinná, majú ju už aj v DM drogérii. A ešte je celkom fajn hojivý zázrak od Oriflame, neskúšala som nejaké voňavé varianty, len ten základný klasický, ale celkom funguje. Pre mňa je podstatné, aby balzam pery nevysušoval a aby som si ho nemusela dávať stále.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zajímavé, jak se liší a přitom jsou od stejné značky :) Labello jsem ještě neměla, ale jinak tahám neustále po kabelkách nějaké jelení loje :)

    http://recenzekamsepodivas.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. zaujímavé :) dobre vedieť, milue som sa rozhodovala aký balzam kúpiť, no nakoniec som si kúpila balzam od Manufaktury. máš veľmi pekný blog. stávam sa citatelkou :)

    http://oodla.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ďakujem. Aký spôsob čítania si zvolila? GFC, Bloglovin, Feedly, resp. niečo iné?

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky