Kneipp - sada prírodných olejov do kúpeľa

Prírodná kometika Kneipp založená na filozofií Sebastiana Kneippa má za sebou pekných 125 rokov a našťastie nič nenasvedčuje tomu, že by sa na tom malo niečo zmeniť. Ba práve naopak. Kneipp je čoraz dostupnejší i v kamenných predajniach. Najmä čo sa týka sprchových gélov, telových olejov, či kúpeľových solí a regeneračných olejov. Posledné spomenuté - prírodné oleje do kúpeľa Kneipp sa objavia i v dnešnej recenzií.

 


Kúpeľové oleje Kneipp sa pridávajú do 36 až 38 stupňov teplého kúpeľa. Ja osobne pridávam polovicu balenia, čiže približne 10 ml. Výrobca odporúča zotrvať v takomto kúpeli 15 až 20 minút. Je to však individuálne. Niekto sa radšej kúpe kratšie, niekto dlhšie. 

Oleje majú príjemnú, stredne intenzívnu vôňu. Arnika je pomerne korenistá, bylinková. Borievka pripomína návštevu lekárne. Čertov pazúr je naopak zase príjmne sladký.

Pokožka je po kúpelí jemne hydratovaná. Naozaj iba jemne, čo je fajn a nemusíte sa báť umastenej pokožky či celej vane. Príjemná aróma sa zase postará o vylepšenie nálady. Sklenený obal sa dá pekne recyklovat, čiže ani našu planétu nezaťažujeme plastovým odpadom. Produkty môžem len odporučiť. 

 

Vyskúšali ste už oleje do kúpeľa?

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky