Kozmetické nákupy | apríl a máj 2021

Počas aprílových a májových dní sa moje kozmetické zásoby rozšírili o niekoľko zaujímavých kúskov. Mala som náladu experimentovať a tak som pri výbere siahala po nevyskúšaných, neznámych produktoch. Na blogu tak časom opäť pribudnú nové recenzie. Sama dúfam, že budú prevažovať tie pozitívne.

  KOZMETICKÉ STÁLICE

Príchod teplejších dní si vyžiadal doplnenie zásoby antiperspirantov, pričom som siahla po osvedčenej značke Dove. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať v tomto článku.  Po niekoľkomesačnej prestávke som sa rozhodla vrátiť k môjmu obľúbenému make-upu anti-blemish solutions od Clinique. Stále je rovnako skvelý a stále ho môžem len odporúčať. Recenziu nájdete tu.


 KOZMETICKÉ NOVINKY

Z drogérie DM som si priniesla šampón proti lupinám od značky Balea. Bol až podozrivo lacný avšak efekt je prekvapivo fajn. Vlasy sa dobre upravujú a tiež udržiava pokožku vlasov bez lupín. Z mojej strany teda prevažuje spokojnosť. Z e-shopu Elnino mi kuriér priviezol čistiacu a odličovaciu prenu od značky Filorga. Táto značka je novinkou v sortimente Elnino a aktuálne pozerám, že sa predáva v 49 % zľave a to sa teda oplatí. Pena je neparufmovaná, na tvári príjemná so silnou čistiacou a odličovacou schopnosťou. Už dávno som nemala produkt, ktorý by pleť tak dokonale odlíčil.

 


Z e-shopu Elnino som v rámci spolupráce dostala obrovskú zásielku telovej kozmetiky Gabriella Salvete. Dekoratívka tejto značky ma pred rokom veľmi neohúrila, no telová kozmetika môže byť úplne o niečom inom. V najbližších týždňoch sa tak môžete tešiť na množstvo podrobných recenzií. Ja sa asi najviac teším na odskúšanie relaxačných solí a relaxačných bômb do kúpeľa. Vyzerajú naozaj dobre, takže verím, že i kvalita nesklame.

 


Zo sekcie maskujeme cele telo sa v balíčku nachádzala remodelačná náplasť na brucho, hydratačná maska na ruky a hydratačná maska na nohy. Masky som dnes nafotila a teda hneď večer sa môžem pustiť do skúšania.

 


Maskovanie s Gabriella Salvate však nekončí len maskami na telo. Pokračovať budeme s klasiko - a síce maskami na tvár. V portfóliu značky sú nielen známe sheet masky, no i masky pod oči či klasické pleťové masky.


No a príchod leta sa teda u mňa vďaka Elnino spojil s príchodom veľmi slušnej zásoby sprchovacej kozmetiky. Prvé dojmy mi napovedajú, že ide o vešmi voňavé sprchové gély, ktoré nielenže plnia svoju funkciu, no zároveň vďaka milým obalom a pekným vôňam dokážu zlepšiť náladu. 


  Máte skúsenosť s niektorým z produktov?

Komentáre

  1. Jsem zvědavá, co řekneš na ty produkty od Gabriella Salvete. Zkušenost mám jen s antiperspirantem od Dove. Taky si ráda tyhle tuhé varianty kupuju. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. GS tiež testujem, sprchové produkty sú super. No a čo sa týka produktov proti poteniu klasické antiperspiranty nepoužívam už roky, ale Dove má aj deo a tie sú perfektné.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky