KOZMETICKÉ NÁKUPY | JANUÁR 2021

Opäť sa stretávame pri článku o novej kozmetike, ktorá pribudla na mojej kozmetickej poličke. Pre tentokrát však úplne absentujú osvedčené kúsky, ktorými by som nahradila spotrebovanú kozmetiku. V januári som mala náladu experimentovať a tak som pri nákupe siahala po nevyskúšaných, neznámych produktoch. Na blogu tak časom opäť pribudnú nové recenzie. Sama dúfam, že budú prevažovať tie pozitívne.



KOZMETICKÉ NOVINKY

Pri objednávke v obchodíku Krásna každý deň som siahla po mojich obľúbených značkách. Argital je u mňa už takou stávkou na istotu. Tentokrát som zvolila čistiaci zosvetľujúci gél na tvár. Prvé dojmy sú rozhodne fajn. Príjemná jemná vôňa, dôsledné a šetrné čistenie pleti, nízka spotreba čistiaceho gélu. Na zosvetľujúci efekt ešte čakám, no ak by sa aj neobjavil, učite už teraz môžem povedať, že som objavila super čistiaci gél. Zásobu pleťových masiek doplnila pleťová prášková maska 50 % vitamínu C od 100 Pure . Pri cene, za akú sa predáva očakávam priam zázrak. Takže dúfam, že nebudem sklamaná. Opäť som sa vrátila k deodorantom Dulcia. Dávnejšie som vyskúšala verziu pre mužov, ktorá vo mne zanechala pozitívne dojmy. Tentokrát som však siahla po ženskej verzií s vôňou verbeny a levandule. Účinok aj spôsobo nanášania mi plne vyhovujú. Viac sa čoskoro určite dozviete v podrobnejšej recenzií.




Spolu s objednávkou som dostala tri vzorky, ktoré som už stihla aj vyskúšať. Čistiaci pleťový olej KVITOK je pomerne ťažký s nepríjemnou konopnou vôňou. Odličovacie schopnosti produktu ma tiež veľmi nezaujali a po plnom balení teda určite nesiahnem. Ešteže to bola len vzorka. Vyvažujúci nočný krém KVITOK je založený na účinkoch konopného oleja, lopúcha a vitamínu B5. Je pomerne hutný a do pleti nevsiakol ani ráno. Konopná vôňa je dosť výrazná a mňa teda dosť odrádza. Krém ma nezaujal tak, aby som siahla po plnom balení. Čistiaca maska Nobilis Tilia s túžobníkom však bola veru super. Na pleti vyzerala ako make-up a vôbec pleť nevysušovala a nesťahovala. Napriek tomu však bola pleť pekne vyčistená a vyhladená. V tomto prípade sa veru oplatí uvažovať o plnom balení.




V e-shope Elnino som siahla po klasike - rozumej po značke Dove. V mojom nákupnom košíku skončilo tekuté mydlo s typickou vôňou Dove a novinka v podobe micelárneho sprchového gélu. Oba produkty už používam a oba sú fajn. 




Z Elnino pricestovali i ďalšie dva produkty. Už veľmi dlho som chcela vyskúšať legendárny odličovací balzam Clinique. Radšej som však siahla po mešom balení, lebo čo ak by to nevyšlo a produkt by mi nesedel. Som však spokojná. Balzam ma zaujal nielen výsledným efektom ale i veľmi príjemnou aplikáciou. Srdiečka do kúpeľa od Makeup Revolution London boli takým príjemným úletom. Zima si wellness priam pýta a keďže ten reálny wellness je teraz zatvorený, tak si spríjemňujem kúpeľ aspoň šumivýmí srdiečkami.



Ja sa teším teda na používanie a vy sa určite môžete tešiť na recenzie noviniek. Prípadne ak máte s niektorým produktom skúsenosť, budem rada, ak vaše postrehy zanecháte v komentároch.

Komentáre

  1. Dove jasné, to je taká klasika. A zaujal ma ten odličovací balzam, možno raz skusim..

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ahojky,
    to jsou moc pěkné nákupy, znám z toho jen mýdlo Dove, takže se dost těším na všechny ty recenze:-) V posledních měsících ráda zkouším přírodní kosmetiku. Měj se krásně,
    Hanka z blogu ciculka.cz

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Pekný nákup. Ja som mala od značky kvítok krém na tvár taký našľahaný a moc ma bavil. A okrem toho tie bomby do vane vyzerajú skvelo!

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Práve pozerám, že sme po odličovacom balzame od Clinique siahli obe. Ja som extra spokojná, čakám tvoju recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky