Sérum s vitamínom C od slovenskej značky

Séra s vitamínom C už nie sú na našom kozmetickom trhu žiadnou novinkou. Nečudo, keď vitamín C je výborný antioxidant, ktorý pleť chráni, rozjasňuje, zjednocuje tón, pomáha s pigmentovými škvrnami a vďaka podpore tvorby kolagénu pleť spevňuje a vyhladzuje jemné vrásky. Jednému takémuto séru bude venovaná i dnešná recenzia.

sérum Noili


Nočné sérum s vitamínom C od značky NOILI je podľa oficiálneho popisu olejovým sérom s vitamínom C, ktoré je určené na všetky typy pleti. Výrobok síce nemá žiaden z certifikátov prírodnej kozmetiky, no pohľad na zloženie napovedá, že ide o produkt prírodný. Podľa zloženia som produkt vlastne i kupovala. V čase nákupu som o tejto značke nemala ani len tušenie, takže moje podvedomie nebolo ovplyvnené množstvom pozitívnych recenzií, ktoré aktuálne môžeme nájsť na takmer každom kozmetickom blogu. Samotný vitamín C, deklarovaný už v názve výrobku, sa v zložení nachádza v podobe ascorbyl tetraisopalmitatu. Ide o látku rozpustnú v olejoch, ktorá je často označovaná ako jeden z najviac stabilných derivátov vitamínu C. Výrobca ju použil v koncentrácií 5 %. Ak už nejakú skúsenosť so sérami s vitamínom C máte, tak pri ascorbyl tetraisopalmitáte treba rátať s tým, že jeho účinok je pomalší a o niečo menej výrazný ako pri iných formách vitamínu C. Výhodou však je to, že pomalšie oxiduje a produkt tak možno používať dlhšie. No a hlavne pleť nedráždi a nespôsobuje štípanie, ako to to pri niektorých sérach s vitamínom C zvykne bývať. Plné 30 ml balenie produktu sa predáva za približne 36 €.



 NOILI - pro-collagen vitamin C night oil serum

simmondsia chinensis seed oil   |  jojobový olej
caprylic/capric triglyceride   |  kaprylové činidlo
prunus armeniaca kernel oil   |  olej z jadier marhule
macadamia ternifolia seed oil   |  makadamiový olej
ascorbyl tetraisopalmitate   |  vitamín C
tocopherol   |  vitamín E
helianthus annuus seed oi   |  slnečnicový olej
rosmarinus officinalis leaf extract   |  rozmarínový extrakt


  
recenzia séra Noili

Pro-collagen vitamin C night oil serum NOILI by som určite zaradila k objavom roka a to i napriek jeho vyššej cene. Balenie ma pomerne minimalistický design a minimalistický je i popis na obale výrobku. Tu sa mohol výrobca naozaj viac rozpísať a viac sa venovať účinkom séra. Pokiaľ zákazník ešte nepočul o účinkoch vitamínu C na pleť, prípadne nerozumie zloženiu produktov, veru neviem či po sére za 36 € siahne. To je však už vec výrobcu. Nás zaujíma predovšetkým použitie a účinok séra. Nuž zmes olejov je ľahká, nekomedonná, rýchlo vsakujúca. Na mojej zmiešanej pleti so sklonom k tvorbe nedokonalosti som účinok pozorovala už po prvom použití. A síce produkt viditeľne urýchľuje hojenie akné a predchádza vzniku nových nedokonalosti. Takýto rýchly účinok sa len tak pri každom sére nevidí. Čo sa týka vyblednutia jazvičiek po akné, spevnenia a rozjasnenia pleti, tam si bolo na účinok treba počkať, no po približne mesiaci používania bol účinok viditeľný aj v tejto oblasti. So sérom som veľmi spokojná a v budúcnosti plánujem nákup ďalšieho balenia. Naozaj ide o kozmetický objav roka a navyše od slovenského výrobcu.

plusy:
  • prírodný produkt
  • pohodlná aplikácia
  • vhodný pre všetky typy pleti
  • viditeľný účinok
mínusy:
  • vyššia cena
Celkové hodnotenie: jeden z najlepších

Používate séra s vitamínom C?



Podobné články na blogu:

Komentáre

  1. Noili značku poznám, no nemala som nič zatiaľ. A ešte som doposiaľ po vitamíne C nesiahla. Vždy zvažujem či ísť do produktov s vitamínom A alebo C.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja by som odporucala skor vitamin C. Na retinoidy je cas vo vyssom veku.

      Odstrániť
    2. Myslím, že si ma presvedčila a toto sérum si seriózne kúpim.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky