Kozmetické nákupy | júl 2020

Opäť sa stretávame pri článku o novej kozmetike, ktorá pribudla na mojej kozmetickej poličke. Tentokrát však v skromnejšom počte pričom asi prvýkrát v histórií blogu absentuje nákup v e-shopoch. Všetky kúsky som totiž kúpila výlučne v kamenných predajniach. Ako za starých čias bez internetu. Čo teda pribudlo v júli? To vám hneď prezradím.



 KOZMETICKÉ STÁLICE

Nečakane spotrebovanie mojich obľúbených kúskov dekoratívnej kozmetiky ma donútilo urobiť nákup v drogérií DM.  Ceruzku na obočie Catrice si kupujem pravidelne a bez prestávky. Púdre Alverde som kúpila po asi dvojročnej pauze. Veľmi milo ma však prekvapili. Alverde zrejme mierne zmenilo zloženie a výrobky sú oveľa kvalitnejšie, ako si ich pamätám.


 KOZMETICKÉ NOVINKY

Nosenie rúška podmienilo vznik začervenania a pocitu pálenia v oblasti nosa. Ako prvú pomoc som teda kúpila CC krém Mixa proti začervenaniu. Dávam si ho iba na problematické miesto, lebo zloženie krému nie je práve priateľské s mojim typom pleti a pri použití krému na celú tvár by som sa obávala vzniku akné, avšak v okolí nosa mi problém nespôsobuje a jemné pálenie pokožky prestalo. Dúfam však, že povinné rúška už budú čoskoro minulosťou.  Doplnila som tiež zásoby prípravkov proti poteniu. Konkrétne som zvolila antiperspirant Dove so sviežou jablkovou vôňou. Prvé dojmy sú určite fajn. Väčšinou síce používam prírodné dezodoranty bez obsahu hliníkových solí, no pri stresových situáciach stiaham po klasickom antiperspirante. Telové mlieko Panthenol bolo darčekom k nákupu výživových doplnkoch MedPharma a v lete sa niečo takéto určite bude hodiť. Hodvábny odličovací olej Astrid by som označila asi za nákupný omyl. Na základe pozitívnych recenzií som ho cielene hľadala vo viacerých drogériách, no všade bol beznádejne vypredaný. Nakoniec sa nákup podaril, no výrobok ma neohúril. Odličovacia schopnosť je dosť priemerná a navyše sa ťažšie odstraňuje z pokožky. Dám mu ešte šancu, no zatiaľ veru nič moc.


Máte skúsenosť s niektorým produktom?

Komentáre

  1. Od Alverde som už dlho nič čo sa týka dekoratívky nekupovala. Tak som zvedavá, ako ti budú sedieť púdre, mávali ich vcelku fajn len na mne oxidovali.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ten antiperspirant od Dove jsem si taky koupila a jsem s ním velmi spokojená.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mě Astrid olej naprosto vyhovuje, je super. :) Tak mu dej ještě pár šancí. :) Dove deodorant taky používám, jsou fajn. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neviem či zle vidím ale nemáš na fotke uhorkový a nie jablkový Dove? :D Som zmätená :D Ináč mne ten Astrid príde ako jeden z najlepších a to som už odličovacích olejov vyskúšala celkom dosť :) Aj pleťové krémy z tejto rady sú fajn za tú cenu.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky