Kozmetické nákupy | máj

Dnešný článok o májových kozmetických nákupoch bude pomerne stručný. Nevytvárala som zásoby produktov, ale nakúpila iba naozaj to, čo som spotrebovala a nič podobné už doma nenašla. Akcie ma nechali tiež chladnou. Koniec koncov, nejaká ta akcia prebieha teraz už všade. 



KOZMETICKÉ STÁLICE

Jarischov roztok si zvyknem kupovať v lekárni zhruba raz - dvakrát ročne. Je to vlastne roztok kyseliny boritej, ktorá spomaľuje množenie baktérií, plesní a hlavne pôsobí protizápalovo. Je bez farby, vône i zápachu. Možno ho aplikovať ako obklad, alebo používať ako pleťovú vodu. Ja preferujem druhý spôsob. Používam ho po odlíčení a vyčistení pleti ako náhradu tonika alebo pleťovej vody. Nanášam ho na vatový tampón, s tým že ním nešetrím a poriadne si doprajem. Táto voda dočistí pleť, no hlavne pleť upokojí a mierne hydratuje. Zároveň je prevenciou vzniku začervenaných miest a iných podráždení. Je ľahko dostupný takmer v každej lekárni a za tú cenu sa určite oplatí vyskúšať.


 KOZMETICKÉ NOVINKY

Make-up match perfection spf 20 Rimmel som zvolila v krásnom svetlom odtieni 10 light porcelain s podtónom do ružova. Make-up sa dobre nanáša a poskytuje slabšie krytie. S akné si vôbec neporadí, na to treba použiť lepší korektor. No pleť zjednotí pekne. Keďže sa mi veľmi nechce hrať s korektorom, v dni keď je pleť v horšom stave používam make-up od Clinique so silnejším krytím a inak na zjednotenie pleti siaham po tomto od Rimmelu. Žiaľ pleť sa po ňom dosť leskne. Už po štyroch hodinách treba líčenie upravovať. Takže skôr bude vhodnejší pre niekoho s normálnou pleťou a nie pre mastnú a zmiešanú pleť. Z tohoto dôvodu už po ďalšom balení nesiahnem, no toto aktuálne iste dopoužívam.


 Koľko ste toho v máji nakúpili vy? Budem rada, ak to napíšete do komentárov.

Komentáre

  1. Jarishov roztok je super a poznám ho, niekedy si ho kupujem. Čo sa týka toho make-upu tak s ním mám rovnaké skúsenosti. Je veľmi mastný, mojej pleti vôbec nesedí a navyše nič moc nekryje.

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Na ten roztok se musím u nás podívat, docela mě zaujal. Makeup od Rimmelu patří mezi mé oblíbené. Mám už třetí balení a jsem s ním docela spokojená. Akorát bych příště chtěla vyzkoušet nějaký jiný. Je pravda, že vyrážky nezakryje.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já Rimmel makeup mám hodně ráda, kupuji si ho stále dokola. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky