Kozmetické nákupy | apríl

Počas aprílových dní sa moje kozmetické zásoby rozšírili o niekoľko zaujímavých kúskov. Niečo som už vyskúšala a tak sa s vami už môžem podeliť o prvé dojmy. Niečo však na vyskúšanie ešte len čaká. Zoberte si šálku kávy alebo iný obľúbený nápoj a pustite sa do čítania.
KOZMETICKÉ STÁLICE

Pravidelní čitatelia blogu iste vedia, že nemeckú značku Eucerin mám pomerne v obľube. Ide o dermatokozmetiku, ktorá je bežne dostupná v lekárňach a navyše spomedzi širokého spektra lekárenských značiek patrí k tým lacnejším. Pohľad na čistiaci gél na problematickú pleť DermoPurifyer Eucerin, ktorý bol v 50 % zľave, znamenal, že automatický skončí po zaplatení v mojej kabelke. Pamätala som si, že som ho už dávnejšie používala a spojilo sa mi to s pozitívnym dojmom z celej značky. Keď som však chcela dať do článku odkaz na staršiu recenziu, pripomenula som si vďaka nej, že práve s týmto gélom som až tak spokojná nebola. Nestačila mi jeho čistiaca schopnosť. Nuž uvidíme. Staršiu recenziu si teda môžete pozrieť tu a hádam teraz, keď používam už na odličovanie kvalitné odličovacie oleje, tak na dočistenie mi už Eucerin stačiť bude. 
Po veľmi dobrej skúsenosti s prateľnými odličovacími tampónami Vilibaldo som si kúpila ďalšie balenie. Uprednostňujem totiž pranie v pračke pred praním v rukách, tak aby sa mi nestalo, že sa zrazu nemám čím odlíčiť. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať na tomto mieste. Ja už len dodám, že som vďaka ním poriadne znížila množstvo odpadu a odlíčenie je rovnako fajn ako s jednorázovými produktami. Kvôli našej planéte sa to určite oplatí.


KOZMETICKÉ NOVINKY

Produkty od značky Soaphoria som si vybrala v e-shope Krásna každý deň, aby som o nich mohla napísať recenziu. Nie je to moje prvé stretnutie so značkou, takže viac menej som vedela do čoho idem. Deodoranty vo verziách Muž a Žena som si vybrala na základe veľmi pozitívnej skúsenosti s deodorantom Benátska noc od rovnakej značky, ktorý patrí k mojím najobľúbenejším produktom proti poteniu. Hoci majú veľmi podobné zloženie, konzistenciou sú mäkšie a ľahšie sa nanášajú. Predpokladám, že výrobca mohol použiť iné pomery zložiek. Žena je viac sladšia - kytičková, Muž je viac zemitý. Vôňou sa mi viac páči verzia Muž, no ešte skúšam účinnosť. Chcem si overiť moju hypotézu, že výrobky pre pánov sú účinnejšie. Tak uvidíme, či môj predpoklad bude pravdivý. 
Čistiacu penu na normálnu a zmiešanú pleť som zvolila po dobrej skúsenosti s verziou na pleť mastnú. Mala som ju ešte dávnejšie, keď ju Soaphoria predávala v milých sklenených obaloch, no odvtedy už pomenili obaly, zloženie a verziu pre mastnú pleť prestali úplne vyrábať. Hneď na začiatok však upozorním, že pod slovom pena si predstavujem rozhodne niečo iné. Toto je skôr čistiaci krém, ktorý je inak ale veľmi fajn. Pleť príjemné osvieži a očistí od zvyškov make-upu. Podrobnejšia recenzia sa už chystá.  
Možno ste už postrehli, že Soaphoria nedávnou prišla i s dekoratívnou kozmetikou, ktorú dovtedy vôbec nemali vo svojom sortimente. Ja som na vyskúšanie zvolila transparentný fixačný púder, ktorá je jemne namletý, neobsahuje žiaden mastenec a pleť krásne zmatňuje. Samotný púder patrí k tomu najlepšiemu, čo som z oblasti transparentných púdrov mala. Aby však nebolo všetko len ružové, tak jeho príšerný obal plánujem zvoziť v podrobnejšej recenzií.


V čase mojej objednávky na Krásna každý deň, som potrebovala nejaký zinkový kmeň. Osvedčená Dulcia bola práve vypredaná, tak som sa rozhodla kúpiť zinkovú novinku od Navie. Zatiaľ sa zdá byť pomerne účinná, takže som spokojná. No a ešte som využila akciu, ktorú tento e-shop mal na značku Nobilis Tilia. K esenciálnym olejom sladký pomaranč a limetka som dostala keramickú doštičku a brožúru o éterických olejoch. Poštovné zdarma bolo navyše bonusom. Oplatí sa sledovať akcie.


Vypredaný gél na obočie Alverde ma donútil siahnuť po niečom novom na úpravu obočia. Šancu dostala ceruzka na obočie Catrice a gél na obočie Trend It Up. Chcela som síce niečo od jednej značky, nuž ale keď sú tie stojany také chaotické, že sa to nedalo nájsť, tak čo už. Zatiaľ som s ich efektom spokojná. Nie sú horšie ako Alverde.
V e-shope Elnino som objavila, že k môjmu obľúbenému make-upu anti-blemisth solution Clinique existuje i korektorová verzia. Dokonca ju na Elnino mali v odtieni 01, ktorý sa na Slovensku dá len veľmi ťažko zohnať. Korektor je teda už u mňa doma a kryje skvele. Výdrž má celodennú a vydrží dokonca dlhšie ako make-up od rovnakej značky. Akurát ho treba po nanesení rýchlo zapracovať, keďže veľmi rýchlo schne. Zvedavá som bola ešte na deodorant bez hliníkových solí od značky Frais Monde. Označenie white musk - biele pižmo mi veľa nehovorilo, no teraz už môžem napísať, že ide o jemne sladkastú vôňu. Balenie v plastovom obale s mechanickým rozprašovačom je tiež niečo, čo mi vyhovuje, no pri deodorantoch je žiaľ zriedkavosťou. Zatiaľ sa zdá, že je i účinný, no na napísanie recenzie ho musím podrobiť ešte dlhšiemu používaniu.


To je za mesiac apríl všetko. Ja sa teším na používanie a vy sa určite môžete tešiť na recenzie noviniek. Prípadne ak máte s niektorým produktom skúsenosť, budem rada, ak vaše postrehy zanecháte v komentároch.

Komentáre

  1. Není to tak dlouho, co jsem si koupila bavlněné odličovací tamponky - jsou super :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja používam tampóniky od 2Sis, sú skvelé... Tiež som si ich kúpila viac, aby som mohla prať aj v práčke. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal mě ten deodorant! Jinak krásné nákupy!

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Hele víš, že máš ty fotky rozmazané😲? Jak kdybys měla zničený objektiv nebo čočku🤔. Vypadá to, že máš hezké fotky, tak je to škoda.

    Jinak nic z toho, co tu máš jsem ještě nezkusila. Líbí se mi ten transparentní pudr🙂!

    Verča ze Ztracena v Praze

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pri foteni mam nastavene specialne zaostrovanie, pretoze taketo fotky sa mi pacia :-)

      Odstrániť
  5. Such a great product ^^ Thanks for sharing! Hope my country have this product too :(

    Would you like to support each other by follow GFC and G+?
    Let me know if you follow me and I will follow back asap!

    Xoxo,
    Erika

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Fajn věci, ačkoliv jsem nic z produktů nezkoušela, tak vypadají dobře:) Pratelné tamponky jsem si dva roky zpět objednala na Fleru, ale mamka mi je asi po měsíci poztrácela:D Každopádně nyní jsem to vyřešila tak, že se odličuju olejem a pak gelem a nepotřebuju tamponky skoro vůbec:)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Zaujali ma viaceré produkty, napr čistiaci gél od Eucerinu, keďže prírodnú kozmetiku na tvár používam už dosť dlho a stav pleti sa mi nijak nezlepšil, tak pokukujem v poslednej dobe po takýchto lekárenských produktoch. Idem pozrieť na starú recenziu :)

    ľúbezná

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky