Lesk na pery od Alverde

Keď si namaľujeme pery rúžom alebo leskom, polovicu z toho zlížeme a zjeme. Zvyšok zostane na okrajoch pohárov alebo na perách a lícach tých druhých. Z týchto dôvodov mám lepší pocit, ak si na pery nanášam prírodnú kozmetiku. Tohtoročná limitovaná edícia Alverde - Colorful paradise zákonite neunikla mojej pozornosti. Keďže s bronzerom z tejto limitky som bola spokojná, rozhodla som sa vyskúšať aj lesk a rúž. Dnešný príspevok bude o mojich dojmoch z lesku Alverde Colorful Lip Laquer: odtieň 10 Exotic Coral


Alverde Colorful Lip Laquer: odtieň 10 Exotic Coral



Odtieň: Exotic Coral
Cena: cca 4 €

Moje subjektívne hodnotenie: Lesky a rúže na pery používam iba príležitostne. Väčšina rúžov, alebo leskov mi totiž na perách vytvára biely povlak, prípadne mám pocit, že pery sa lepia. Na nový lesk od Alverde som teda zákonite mala požiadavky aby nelepil a netvoril povlak. Výdrž bola v tomto prípade až na druhom mieste.

plusy
  • vonia ako ovocné žuvačky
  • prírodná kozmetika
  • výrazná pigmentácia
  • nelepí pery
  • nevytvára povlak na perách
  • nerozlieza sa do priestoru mimo pier 
  • vybrala som si peknú farbu, ktorá mi pristane
mínusy
  • krátka výdrž (cca po jednej hodine je potrebné lesk naniesť znovu)
  • spočiatku ma po nanesení trochu pálili pery, no po týždni používania tento pocit prestal
  • nikde nie je uvedené zloženie



Perspektíva produktu na mojej poličke: lesk mi spravil radosť, pretože som konečne našla taký, ktorý nelepí a nerobí mi na perách povlak. Ide o limitovanú edíciu, ale pri výbere ďalšieho lesku určite budem brať do úvahy i značku Alverde

Celkové hodnotenie: produktu udeľujem tri body z moje päťbodovej hodnotiacej stupnice (kvôli krátkej výdrži)


Aké sú vaše kritéria na dobrý lesk na pery?

Komentáre

  1. To složení by mě také zajímalo. Nemají ho třebas na stránkách DM? Já většinou koukám na Německé, tak vždy nějaké to složení najdu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ked som pisala recenziu, zlozenie som nenasla. Ocakavala som vsak, ze zlozenie by malo byt na skatulke. Zostava teda verit, ze ide o naozaj prirodnu kozmetiku :-)

      Odstrániť
  2. já si z této kolekce nedokázala vybrat žádný odstín.... tak třeba v te další:)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. ja radšej použivam balzamy, ale lesk pokial by lepil hned sa ho zbavujem to proste neznesiem, a alverde lesky podla mňa nelepi ani jeden vedia to snimi:)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam tiez radsej balzamy. Moje pery reaguju na ruze a lesky povlakom a lepivym pocitom. Preto ma tesi, ze som konecne nasla balzam, ktory mi to nerobi (kratku vydrz mu teda prepacim :-) )

      Odstrániť
  4. Lesky na rty miluju, ale od Alverde zatím žádný nemám.... A asi ještě chvíli počkám... :)
    Krásný den...Kat....

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Lesk od Alverde jsem zatím neměla. Ráda bych vyzkoušela nějakou dekorativku od této značky. Používám od ní tělová mléka a tělová másla a podobné výrobky.

    Monča z Like Lady

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky