Kozmetické nákupy | december 2020

Dnes zrejme nemá zmysle písať nejaký ten dlhší úvod. To by sme tu boli ešte do zajtra. Nákupov a darčekov bolo v decembri  veľa a vytvorila som si tak zásoby na mesiace dopredu.  Niečo som však už vyskúšala a tak sa s vami už môžem podeliť o prvé dojmy. Niečo však na vyskúšanie ešte len čaká. Zoberte si šálku kávy alebo iný obľúbený nápoj a pustite sa do čítania.

KOZMETICKÉ STÁLICE

Ku kozmetickým stáliciam alebo iným slovom ku produktom, ktoré som v minulosti už používala a boli fajn, patria tento mesiac tri kúsky. Konkrétne ide o šampón proti lupinám Head & Shoulders, ktorý som kedysi strašne dávno skúšala a spomínam si naň, že bol celkom ok. Keďže šampóny proti lupinám treba striedať a vlastne nič iné zaujímavejšie som v obchode nenašla, vyhrala to táto značka. Make-up anti blemish solutions Clinique v odtieni 01 považujem už tri roky za jeden z najlepších make-upov. Podrobnejšiu recenziu si môžete prečítať na tomto mieste. Po štyroch rokoch som sa vrátila k dlhotrvajúcej farbe a lesku na pery 2in1 od Dermacol. Kým v roku 2016 som používala odtieň 03, teraz som siahla po farebnej verzií 16. Nebudem klamať, výber podmienil najmä súčasný trend rúšok. Lesky a rúže mi už začali skrátka chýbať, akurát bolo treba zohnať niečo, čo sa na rúško nebude otláčať a Dermacol to teda zvláda.


 KOZMETICKÉ NOVINKY

Darčekovú sadu Hugo Boss - The Scent má na svedomí môj obľúbený internetový obchod.  Ide o príjemnú ovocno - kvetinovú vôňu. Myslím, že opis ovocno sladká aróma s exotickým podtónom by túto vôňu mohla vystihovať. Na trh bola uvedená ešte v roku 2016 a stále sa teší svojej popularite. Nečudo, keď v sebe ukrýva sladkú vôňu broskyne doplnenú tónmi frézie. Srdce vône tvorí ostmanthus a v závere sa môžete tešiť na kakaové tóny. Teším sa na používanie.


Pri vôňach ešte chvíľu zostanem. Okrem značky Hugo Boss ma v nasledujúcom roku bude sprevádzať i vôňa s. Oliver. Konkrétne verzia So Pure, v ktorej sa mieša vôňa osviežujúceho citróna doplnená zeleným brečtanom a jablkami. Srdce vône v tomto prípade tvoria kvetinové akcenty a v základe nájdete tóny ambry a santalového dreva.


V lekárni ma zaujala cestovná sada AtopiControl Trial Mini Set od značky Eucerin, ktorá je tvorená telovým mliekom, acute krémom, krémom na ruky a balzamom na pery. Značku Eucerin mám veľmi rada, no z rady AtopiControl som ešte nič neskúšala. S dojmami sa určite neskôr podelím v recenzií na blogu.  

 


Pred začínajúcim zákazom vychádzania som ešte doplnila zásoby drogérie v podobe masky na oči Balea, riasenky Rimmel a gélu na obočie Rimmel. Všetky tri produkty však ešte čakajú na svoju príležitosť.

 


Pod vianočným stromčekom ma prekvapil darčekový set od pre mňa doteraz neznámej značky Sunday Rain. Predpokladám, že bol objednaný z niektorého zo zahraničných e-shopoch, no dá sa kúpiť napríklad aj v Sephore. Sadu starostlivosti o nohy - soľ do kúpeľa, kúpeľ v prášku a krém určite využijem.


V poslednom článku o spotrebovanej kozmetike ste mohlo vidieť, že som kvôli dátumu spotreby dosť pretriedila očné tiene. Logicky som preto hľadala paletku očných tieňov so zelenými a fialovými tieňmi. Vybrala som si Gosh 9 Shadow Collection - 002 To Have Fun in La. Zatiaľ sa s ňou len zoznamujem, no myslím si, že to bude fungovať. Výdrž je tak 6 hodín a farebné odtiene sú tiež pre mňa fajn. Uvidíme časom. Jej predchodkyňu s 22 odtieňmi som mala veľmi rada.

 


Vianočná klasika v podobe sprchového gélu a telového mlieka nemôže chýbať. Sprchové gély Alverde mám rada. S telovými mliekami to je však už o niečo horšie. Tak uvidíme ako to bude s touto rumančekovou verziou.

 


Ďalším kozmetickým darčekom boli produkty od Annemarie Börlind, čo je moja obľúbená značka prírodnej kozmetiky.  Ani jeden z týchto troch produktov - krém na zmiešanú pleť, očný krém na citlivú pleť a hydratačné sérum s aloe vera som ešte neskúšala, no podľa zloženia by mohli mojej pleti plne vyhovovať.

 


Počas Black Friday sa mi podarilo objaviť super zľavu na paletku očných tieňov Stoned od Urban Decay. Som z nich nadšená. Dá sa s nimi vytvoriť mega-super líčenie a hlavne majú výdrž vari aj 12 hodín. Asi najlepšia a najkreatívnejšia paletka očných tieňov, aké som kedy mala.

 


 To je za mesiac december našťastie už všetko. Ja sa teším na používanie a vy sa určite môžete tešiť na recenzie noviniek. Prípadne ak máte s niektorým produktom skúsenosť, budem rada, ak vaše postrehy zanecháte v komentároch.

 

Komentáre

  1. Ja som mala teraz embargo na nakupovanie kozmetiky, takže som asi premeškala kopu dobrých Black Friday nákupov, ale nevadí... Včera som si objednala zo Sephora výpredaju taký extra výhodný balíček od Anastastia BH s paletkou Sultry, riasenkou, linkou a rúžom za necelých 30eur. Tak som zvedavá :) a po Stoned inak už tiež pokukujem, ale tiež si vyčkám na nejakú akciu alebo zľavový kupón. Teším sa na tvoju recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No ja som v ramci Black Friday teraz nakupovala asi 1x v zivote a aj to len kvoli tomu, ze sa mi nahodne zobrazila akcia na Stoned. Zatial tiene vyzeraju super. Drzia na ociach vari aj 12 hodin a da sa s nimi vytvorit mega super licenie. Akurat pri nanasani dost opadavaju trblietky. Riesim to tak, ze najskor si licim oci, pricom pod ocami mam papierovu vreckovku, ktora zachyti väcsinu trblietok a az potom nanasam make-up. Cize nejake to ale tam je. Zalezi, ci to clovek bude akceptovat. No vysledny efekt stoji za to.

      Odstrániť
  2. Tá UD paletka vyzerá super. U teba som zatiaľ tak výrazné farby nevidela, ale zmena je život. A GOSH paletky sú určite skvelé, mala som tiež tú s 22 odtieňmi.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ono tie farby zase tak vyrazne nie su. Davaju len odlesky danej farby. Cize treba pouzit dobry podklad - tie styri matne tiene z paletky, alebo ine tiene a az na to davat trblietave tiene. Paletka je super, no ma tiez nejake tie ale.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky