Kozmetické nákupy | december

Po menšej prestávke spôsobenej absenciou akýchkoľvek kozmetických nákupov sa dnes opäť stretávame v článku o kozmetických novinkách, ktoré pribudli na mojej kozmetickej poličke. O väčšinu produktov sa tentokrát postarali e-shopy, s ktorými dlhodobo spolupracujem a tiež samozrejme prekvapenia pod vianočným stromčekom.

KOZMETICKÉ STÁLICE

Minerálny make-up Everyday Minerals si kupujem opakovane. Má jednoduché prírodné zloženie a skvelý efekt. Niečo také som hľadala už poriadne dlho. Dobrú skúsenosť s mineránymi make-upmi som mala už i predtým, no väčšina z nich obsahovala kontroverzný mastenec, ktorý by sa nemal vdychovať. A sme doma. Skúste nevdychovať púder. To je trochu náročné. Značka Everyday Minerals mastenec - talc vo svojich produktoch nepoužíva. Tieto make-upy poskytujú stredné krytie, zmatnenie a výdrž počas celého pracovného dňa. Ak potrebujem niekedy krytie silné tak tento minerálny púder použijem na make-up. Problémom je akurát balenie. Púder je pomerne hrubo namletý a otvory na obale sú príliš malé. Ak niekto tento púder používa, budem rada ak mi napíšete spôsob ako ho dostať z balenia von. Ja ho musím hneď po nákupe premiestniť do iného obalu s väčšími otvormi.


KOZMETICKÉ NOVINKY

Myslím, že o zásobu vôni mám postarané na celý nasledujúci rok. Má to na svedomí najmä e-shop Elnino, ktorý mi pred Vianocami poslal voňavú zásielku s toaletnou vodou Marc Jacobs Daisy Dream a telovým sprejom Guess Girl. Najmä Daisy sadla presne môjmu vkusu a momentálne nič iné ani nepoužívam. Pod vianočným stromčekom som objavila ešte eau de parmum Nomade od Chloe, ktorá tiež mojim čuchovým bunkám viac ako vyhovuje.


V e-shope Krásna každý deň som si opäť mohla vybrať niekoľko výrobkov za účelom napísania recenzie. Ide o prírodný šampón a prírodný kondicioner od dánskej značky Urtekram. Uvidíme ako budú mojim vlasom a náročnej vlasovej pokožke vyhovovať. Množstvo recenzií básniacich nad marcipánovou vôňou slivkového oleja ma presvedčilo siahnuť po jednom takomto olejčeku od Navie no a napokon som pri Navii ešte zostala a do nákupného košíka pridala ošetrujúci valček, ktorý by mal pôsobiť proti vráskam a pigmentovým škvrnám.


V supermarkete som siahla po očnom kréme Natura Siberica, ktorý sa ukázal ako vcelku príjemný, ľahký a hydratačný krém. Množstvo 30 ml a primeraná cena ho predurčujú na použitie na celú tvár i dekolt. Teší ma však najmä to, že prírodnú kozmetiku možno dnes už kúpiť i v niektorých obchodoch s potravinami. V kamennom bioobchodíku som objavila kolagénové sérum s vitamínom C od slovenskej značky Noili. O tejto kozmetike som doteraz vôbec nepočula, no zloženie ma zaujalo. Napriek vysokej cene som si ho teda zakúpila a som z neho nadšená. Viac však samostatnej recenzií.


Prekvapením roka bol určite adventný kalendár Joik, ktorý som som dostala od Mišky z obchodíka Krásna každý deň. Kalendár je nádherný, obsahuje pomerne veľké balenia a tento rok nie je číslovaný. Samé sa tak môžete rozhodnúť či rozbalité všetko naraz, alebo si každý deň vyberiete ľubovoľnú škatuľku. Ja sa chystám rozbaľovaním spríjemňovať január, čo si môžete pozrieť i na blogovom instagrame. Už teraz sa teším.


Máte skúsenosť s niektorým produktom?

Komentáre

  1. Vůně od Marca Jacobse mi taky neuvěřitelně sedí a nepoužívám už nic jiného. :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tak som zvedavá na ten slivkový olej a produkty od Noili. Noili si chválil hlavne slečny so suchou pleťou takže uvidíme čo povieš.
    Bianka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Noili vyzera ako objav storocia. Uz po prvom pouziti pozorujem zlepsenie pleti - hladsia, vypnutesia, celkovo v lepsom stave. Pory neupchava. Takze uz teraz mozem odporucit.

      Odstrániť
  3. I pro mě je prosinec vždycky takový zlatý důl na kosmetiku. Vlastně mi často to, co dostanu pod stromeček, vystačí na celý rok - krémy, šampóny... Vždycky jich dostanu spoustu. :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, aj ja ich casto spotrebujem az pred dalsimi vianocami - najmä co sa tyka telovej kozmetiky.

      Odstrániť
  4. Nomade je jedna z mojich top vôní! Som zvedavá na tvoju recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Zatial viac pouzivam Daisy, ale pride cas i na Nomade. Chloe ma pre mna pekne vone :-)

      Odstrániť
  5. Jsem zvědavá jak se budou líbit výrobky z kalendáře, letos jsem z nich docela nadšená :) A také jsem zvědavá na váleček, ode mě ho letos dostalo hodně kamarádek.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja som valcek chcela vyskusat na zaklade tvojej recenzie, tak som veru zvedava na vysledny efekt. Zatial som ho pouzila len párkrat, takze sa este neda hodnotit, no casom urcite bude recenzia s dojmami.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky