Zoeva - paletka očných tieňov Opulence

Už je to vari viac ako rok, čo som si ako suvenír z výletu do Veľkej Británie priniesla paletku očných tieňov Zoeva - opulence. Žiaľ slovenský e-shop značka Zoeva už zrušila a iná možnosť ako nákup v zahraničí nám teda neostáva. Nevadí, očné tiene vydržia poriadne dlho a je to predsa lepší suvenír ako hrnčeky, magnetky, sošky či iné haraburdy, ktoré v konečnom dôsledku žiaden úžitok neprinášajú. Ako očné tiene teda obstáli a oplatí sa kúpa tejto paletky? To vám prezradí dnešná recenzia.

Opulence Eyeshadow Palette Zoeva obsahuje 10 tieňov a predáva sa za cca 23 - 25 €. Zloženie tieňov je obohatené o vitamín E a je bez parabénov, minerálnych olejov, parfémov a ftalátov. Kompletné zloženie sa uvádza priamo na stránkach e-shopu, kde si zároveň môžete pozrieť aj to, ako vyzerajú tiene pri nanesení na pokožku. Môžete sa však pokojne riadiť tým, že pigmentácia na pokožke je rovnaká ako v paletke. To sa stáva naozaj zriedkavo, no u Zoevy to tak funguje.


Očné tiene sú umiestnené v obale z tvrdého papiera, ktorý vyzerá veľmi pekne. Po vyše roku používania zostal obal nezničený a prípadné znečistenie sa dá bez problémov vyčistiť jemnou handričkou. Kvetinový vzor na paletke môjmu vkusu tiež celkom vyhovuje.


Očné tiene sa sú pomerne pigmentované a dajú sa krásne kombinovať. Prakticky môžete skombinovať každý tieň s každým a vytvárať rôzne variácie líčení.  Pri nanášaní prášia len minimálne a na očnom viečku vydržia počas celej pracovnej doby. Toto však neplatí pre dva fialové tiene a pre modrý očný tieň. S nimi je problém. Na očiach sú síce krásne, no po nanesení na očné viečka dosť opadávajú. Nie hneď, ale po takých 10 - 15 minútach ich máte pod očami a celé líčenie pôsobí akoby ste mali modriny. Škoda, lebo sú krásne, no z tohoto dôvodu ich nepoužívam. Svetlé odtiene sú však výborne a tie Zoeva skrátka vie vyrobiť.


plusy:
  • väčšina tieňov je kvalitná, nepráši a vydrží počas celého dňa
  • všetky očné tiene sa dajú navzájom kombinovať
  • pekný výber tieňov
  • pekné a kvalitné balenie


mínusy:
  • fialové a modré tiene opadávajú a majú krátku výdrž
  • dostupnosť na Slovensku
Napriek istým výhradám som s paletkou spokojná a určite po tejto značke siahnem aj v budúcnosti. Celkovo teda hodnotím paletku očných tieňov pozitívne.
  
Skúšali ste niečo od značky Zoeva?

Podobné články na blogu:

Komentáre

  1. Paletka nevypadá vůbec zle. Zoeva má moc hezké obaly a pokukuji po ní už hodně dlouho :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Zoevu bych velmi ráda vyzkoušela, jejich paletky se mi líbí :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Tie teplé odtiene sú úžasné. :)

    Sabi z blogu Beautiful savage

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Na pohľad krásna paletka, škoda tých odtieňov, čo opadávajú :) Od tejto značky som ešte nič neskúšala, ale počula som na ňu už množstvo chvály :)
    What A Fancy World

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Škoda, že Zoeva zo Slovenska odišla. Pamätám sa ako som sa konečne odhodlala si teda kúpiť aj paletku a eshop už nefungoval. Aj táto paletka je krásna, ale zaujala ma práve tou modrou, škoda že zrovna kvalita modrého tieňa je horšia. Myslím že nude odtieňov je všade milión, takže značky sa už "predbiehajú" práve tými farebnými, ktoré majú celú paletku vyšperkovať.

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Zoevu sa dá kľudne objednať z ich oficialnej stranky na Slovensko, baby! :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky