INŠPIRÁCIA | KAM UKLADAŤ KOZMETIKU

Vari každá fanúšička kozmetiky iste často bojuje s problémom skladovania všetkých tých milých fľaštičiek, škatuliek, darčekových balení. Kozmetiku máme dokonca rozdelenú na viacero kategórií - časť používame, iná na použitie ešte len čaká, ďalšiu chceme darovať, prípadne niektorú sme už spotrebovali. Kam to všetko odložiť, tak aby to malo aspoň aký taký systém? Dnes som teda v spolupráci s vyhľadávačom nábytku Favi  a ich partnerským e-shopom Bella Rose pripravila pár inšpiratívnych nápadov, kam by sme naše kozmetické poklady mohli pekne odložiť.


 SPÁLŇA

Ako hlavný kúsok na skladovanie kozmetiky som zvolila drevenú štýlovú komodu so zásuvkami. Je v nej dostatok priestoru na uskladnenie líčidiel i kozmetických zásob. Menšie zásuvky zároveň umožňujú rozdeliť kozmetiku na všetky možné podkategórie - rúže, očné tiene, laky na nechty, krémy na ruky atď. Zrkadielko je nevyhnutnou súčasťou každodennej líčiacej rutiny a mňa osobne zaujali ešte presýpacie hodiny. Bolo by zaujímave pomocou nich sledovať, či sme ešte v časovom limite, alebo sme sa pri líčení zdržali toľko, že raňajkovať budeme až v práci. Najmä v jesenných a zimných mesiacoch je dôležité dobré osvetlenie, ktoré by mohla zabezpečiť moderná závesná lampa. No a na zlepšenie nálady si ešte zavesíme obraz s botanickým motívom a spoločnosť nám môže robiť ešte i kvietok.



 kozmetický kútik: 1 , 2 , 3 , 4 , 5, 6


 KÚPEĽŇA

Dominantným prvkom kúpeľňového kozmetického kútika je štýlová drevená skrinka s piatimi poličkami a dvoma zásuvkami. Je dostatočne veľká, aby sa do nej zmestila všetka kúpeľňová kozmetika. Aby sme ju však do políc neukladali bez ladu a skladu, mohli by sa nám hodiť plstené úložné boxy a milé vedierko na čistiace prostriedky. Ideálny kúsok pre každého kto neznáša šampóny a mydlá len tak nahádzané na vani. Zaujímavým kúskom je i prúžkovaný kôš na prádlo, ktorý však blogerky môžu využiť i na odkladanie spotrebovanej kozmetiky. No a ešte jedna dôležitá informácia. Pri potulkách e-shopom Bella Rose som zistila, že okrem nábytku ponúkajú kozmetiku, pričom prevažne ide o designové kúsky, ktoré tiež môžu skrášliť našu kúpeľňu.





kozmetický kútik: 1, 2 , 3, 4, 5, 6, 7


Dúfam, že sa vám moje dnešné wishlisty páčili a možno i inšpirovali. Ak ste aj vy vytvárali wishlisty z portálu favi.sk, môžete mi do komentárov vložiť link. Rada sa pozriem na vaše výtvory.

Komentáre

Obľúbené príspevky