Clinique - rúž, lesk a balzam na pery

Medzi dvadsiatimištyrmi miniatúrkami v minuloročnom adventnom kalendári Clinique som objavila i tri produkty z oblasti dekoratívnej kozmetiky určenej na pery. Na rúže a lesky tejto značky čítavam zväčša len pozitívne recenzie, no cenovo patria k tým drahším. Možnosť vyskúšať ich v menšom balení teda rozhodne prišla vhod. A ako obstáli? To vám prezradím v dnešnej recenzií.


Pop lacquer lip colour lesk Clinique v odtieni 01 pop cocoa sa v plnom balení predáva za približne 18 €. Odtieň 01 pop cocoa je ladený skôr do hneda a k môjmu prekvapeniu mi pekne pristane. Ide tu vlastne o tekutý lesk s vysokým krytím, ktorý vydrží na perách približne 3 - 4 hodiny. Pery nevysušuje a neprechádza do okolia pier. Výrobok ma zaujal odtieňom i kvalitou a budem uvažovať i o plnom balení. Odporúčam.


Chubby stick moisturizing lip colour balm Clinique v odtieni 06 woppin watermelon sa v plnom balení predáva za približne 13 €. Mňa strašne znervózňoval svojim viečkom, ktoré na balzame absolútne nedržalo. Prenášanie v kabelke tak vôbec neprichádzalo do úvahy. Toto ma totálne odradilo od toho, aby som sa zaujímala o plné balenie. Balzam pery jemne tónoval do cukríkovo-ružovej farby. Obsahoval malé množstvo trblietok. Na perách vydržal len krátko a veľmi nehydratoval. Efektom mi pripomínal ružové Labello. Neodporúčam.


Rúž Cherry pop 08 Clinique sa v plnom balení dá kúpiť za približne 20 €. Má poriadne výraznú farbu, ktorú by som prirovnala kombinácií červenej s fuchsiovou. Farba je na mňa príliš výrazná a vonku som ho prakticky mala iba ojedinele. Do adventných kalendárov by preto podľa mňa mali dávať skôr neutrálnejšie odtiene, ktoré pristanú viacerým. Prekážkou bolo tiež to, že rúž výrazne prechádza do okolia pier. Nepomohla ani kontúrovacia ceruzka. Neodporúčam.


Aká je vaša skúsenosť s dekoratívnou kozmetikou Clinique?

Komentáre

  1. Mala so 1 chubby stick, ale používala som ho skôr ako náhradu balzamu na pery. Lákal ma dlho z tej pop kolekcie jeden taký jemne fialkový rúž, ale tieto odtiene mi nepristanú, tak som ho nakoniec nezobrala. Skúšala som nejaké riasenky, tie neboli nič moc. A Anti-Blemish makeup aj sama dobre poznáš, to je môj favorit.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ano, ten make-up je super. Kupujem do zasoby, lebo najsvetlejsi odtien je velmi tazke zohnat.

      Odstrániť
  2. Dekorativku Clinique nemám vůbec vyzkoušenou, ale ten lesk se mi moc líbí!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. mě více láká jejich péče :-) ale ani dekorativka není k zahození :-)

    TO BYL MŮJ BŘEZEN

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja odporucam skor tu dekorativku. Pripadne ak starostlivost, tak zacat na skusku cestovnymi baleniami.

      Odstrániť
  4. Skvelý článok. Značku Clinique poznám, mám od nej však len špirálu, s ktorou som veľmi spokojná :) Tieto rúže majú krásne farby :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Od Clinique jsem nikdy nic nezkoušela, ale láká mě jejich pečující kosmetika. Tyhle rtěnky vypadají moc hezky, zvlášť ta červená, škoda, že já se v barevných rtěnkách moc necítím..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne paradoxne pletova kozmetika nesedi vobec. Spokojna som asi len s tonikom 1.0. To by som si kupila znovu. Ale dekorativku mam naopak velmi rada.

      Odstrániť
  6. Čo sa týka značky Clinique, tak s ňou nemám veľmi dobré skúsenosti. Väčšina veci mi vôbec nesedí. Vyskúšala som toho už viac a našla som len 2 produkty, ktoré boli OK.

    AN Beauty Blog

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Neskúšala som zatiaľ dekoratívnu kozmetiku Clinique, no ten rúž vyzerá podľa odtieňa perfektne. Presne moja farba. Ja som skôr na tuhé rúže ako tie tekuté či na lesky. A o Chubby som tiež všade čítala len pozitívne ohlasy, no ak je to ako Labello tak potom dovidenia.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja mam uz dlhsie obdobie vyhybania sa vyraznym ruzom. Ale tak mozno sa to casom zase zmeni :-)

      Odstrániť
  8. Tak taketo male vecičky kozmetické a ešte k tomu na pery mam veľmi rada:) som na to úchyl príde mi to veľmi roztomilé aj keď by som to malo používala som schopná to kupiť keď niečo take vidím:))inak z tejto značky som ešte nič nemala

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky