Možno práve toto je tajomstvom vašej kaderníčky

Pri návšteve kaderníčky vždy so záujmom sledujem, aké značky a aké produkty dáva na moje vlasy. Tá moja má väčšinu produktov od značky L´oreal Professionel. Sem tam sa síce objaví nejaký produkt i od inej značky vlasovej kozmetiky, no pri ďalšej návšteve je už zväčša nahradený znovu L´orealom. Myslím, že ani netreba písať, že s úpravou vlasov po odchode kaderníčky som spokojná. Inak by som tam nechodila, však áno. Určite má na tom podiel jej šikovnosť, no tiež aj produkty vlasovej kozmetiky. Radu L´oreál Professionel v kamennej drogérií nezoženiete. Ja si občas niečo kúpim priamo v kaderníctve, no tie ceny povedzme si pravdu, nie sú práve najnižšie. Aké však bolo moje prekvapenie, keď som túto značku našla v e-shope Elnino. Veď ja na ich stránky chodievam pomerne často a už som tam objavila kopec zaujímavých značiek. Túto profesionálnu radu na vlasy som si tam ale v tej ich obrovskej ponuke nikdy nevšimla. Ďalším prekvapením boli ceny. Ja som teda vždy tú moju kaderníčku upodozrievala, že výrobky predáva drahšie ako je ich cena a tak to i je. Nakoniec, veď sa na tie ceny pozrite sami.


V Elnino som si vybrala lak na vlasy Infinium L´oreal Professionel. Predáva sa vo verziách strong a extra strong, pričom ja som sa rozhodla, že mne bude postačovať silná verzia. Tej extra silnej dám možno príležitosť nabudúce. Vybrať sa dá z dvoch veľkosti - 300 a 500 ml. Ak pri vašom výber hrá výška poličky v kúpeľni, tak možno vám pomôže, že 300 ml verzia meria 22,5 cm a väčšia 500 ml verzia 29,5 ml. Ja som zvolila menšiu a nižšiu verziu. Jednak veľké balenie využijú skôr v kaderníctvach a to menšie je predsa len ľahšie a praktickejšie do ruky. Už v úvode som spomínala priaznivé ceny. Tie sa pohybujú od 5,40 € do 6,50 €. Myslím že za lak z profesionálnej rady je to fakt že dobrá cena. 
Ak niekoho vyberá podľa zloženia, tak tieto laky obsahujú dimethyl ether, alcohol denat, va/crotonates/vinyl neodecanoate copolymer, aminomethyl propanol, hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, geraniol, benzyl alcohol, citral, parfum. Podľa databázy EWG k "High Hazard" látkam patria hydroxyisohexyl 3-cyclohexene carboxaldehyde, geraniol a citral, ktoré môžu spôsobiť alergiu. Tieto látky sa v kozmetike vyskytujú bežne a majú funkciu prevoňať prípravok.  Ja vlastne akékoľvek laky či deodoranty nepoužívam v uzavretých priestoroch. V kúpeľni stačí otvoriť okno, prípadne zapnúť vetračku a malo by to byť v poriadku. Treba brať ohľad nie len na seba ale i na ostatných členov rodiny. Ja sama napríklad nemám rada ak vo fitku niekto používa deodorant či lak na vlasy a nerobí tak pri okne alebo pri nejakom vetraní. Takže to nerobím ani ja. Ani sebe a ani iným.

O samotnom laku sa nedá napísať nič iné, iba to, že je skvelý. Vôňa je slabá. Keď sa na ňu nesústredíte ani ju necítiť. Tým pádom nedráždi dýchacie cesty. Vlasy nie sú zlepené a nemastia sa. Účes drží po celý deň a dokonca po vyžehlení vlasov pôsobia vyhladenejšie ako pri použití iných lakov. Takže moja kaderníčka vie, prečo ich používa. Ja sama už teraz tiež nemám dôvod skúšať iné značky lakov.

plusy:
  • účes drží
  • vlasy nie sú zlepené a mastné
  • lak netreba vyčesávať 
  • vlasy sú vyhladené
mínusy:
  • žiadne
Celkové hodnotenie: jeden z najlepších

Používate nejaké prípravky z rady L´oreal Professionnel?

Komentáre

  1. Lak vyzkouším. Používám je jen někdy, ale zase od něj vyžaduji kvalitní fungování, takže se na něj podívám a vyzkouším jej. BEAUTYPUSINKA

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja laky nepoužívam, tak ako si mi vadia a mám pocit, že moje vlasy zbytočne presušujú. Mám doma taký maličký, nejaký kabelkový od Lybar a používam ho keď idem na oslavu alebo tak, aby mi vlasy nelietali okolo hlavy.
    A s tým striekaním deodorantov a lakov súhlasím, treba brať ohľad... Spolubývajúca na intráku mala taký deodorant, z ktorého som chodila kašlať na chodbu :/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky