Najsvetlejší ružový make-up

Dlhšie sa na blogu neobjavila recenzia na make-up. Bude to tým, že si opakovane kupujem rovnaký produkt od značky Gosh a napísanie recenzie stále odkladám. Vždy si poviem, že pri ďalšom balení tá recenzia už určite bude. Balenie spotrebujem, kúpim si nové a recenzia stále nikde. Až dnes nastal ten deň, kedy vám predstavím môj obľúbený svetlý make-up s podtónom do ružova. Ideálny na zimné obdobie, keď pleť nie je opálená. Tak sa poďme naňho pozrieť.




Make-up x-ceptional wear od značky Gosh v odtieni 11 porcelain je podľa oficiálneho popisu neparfumovaný výrobok s UV filtrom a vitamínom E, ktorý ma dodať pleti matný vzhľad, dokonalé krytie a prirodzený vzhľad. Predáva sa za približne 12 € v parfumériách Fann. Ak niekoho zaujíma zloženie nájde ho ukryté priamo na obale. Treba však odlepiť etiketu. Neviem prečo zloženie tak starostlivo ukrývajú. Podľa databázy EWG neobsahuje žiadne "High Hazard" látky.
Make-up patrí k tým najsvetlejším make-upom, aké som kedy mala. Ideálny pre typ pleti s podtónom do ružova. Takých make-upov je málo. Má pomerne ľahkú konzistenciu. Dobre sa rozotiera prstami i štetcom. Jedna vrstva make-upu poskytuje slabšie stredné krytie. Dvomi vrstvami sa dá dosiahnuť krytie stredné. Pleť zjednotí, rozžiari, rozjasni, prekryje jazvičky. Ak je na tvári akné, alebo nejaká väčšia nedokonalosť, treba sa pohrať s korektorom. Výdrž je veľmi dobrá. Vydrží počas celého pracovného dňa. Ak však ešte večer chcem ísť von, odlíčim sa a nanesiem ho nanovo. Z mojej strany čistá spokojnosť. Len na leto sa budem musieť pozrieť po tmavšom odtieni.


plusy:
  • svetlý odtieň s podtónom do ružova
  • stredné krytie
  • rozjasňuje pleť
  • cena
  • neobsahuje "High Hazard" látky
mínusy:
  • žiadne


V závere ešte dodám, že je škoda, že výrobcovia priamo na obale nepíšu podtón pleti. Veľmi by to uľahčilo výber, či už pri objednávaní cez internet, alebo i v kamenných predajniach, kde výber skresľuje umelé svetlo. Aký je váš podtón pleti?

Komentáre

  1. Já jsem v tomhle v koncích, někdy je na mě něco moc žluté, někdy naopak růžové.. připadá mi, jako bych měla podtón pokaždý jiný :D

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovedaťOdstrániť
  2. S tým podtónom máš úplnú pravdu. Mali by sa uvádzať. Mne pripradá väčšina make-upov dožlta a to na mne pekne zoxiduje a som do pol hodiny oranžová. Zvláštne mi je tvrdenie 90% blogeriek, že make-upy so žltým podtónom nevedia zohnať a všetko sa im zdá ružové. Neviem pochopiť kde je chyba, no ja rozhodne svetlá s ružovým podtónom som a sedí mi málo make-upov. Vlastne jedine môj milovaný Dermacol 24h Control, no aj po tomto so pozriem keďže je ružový. Používaš naň aj púder alebo je to matnejší typ make-upu?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Efekt je matny, no ja puder pouzivam vzdy ci treba alebo netreba. Zvyk :-)

      Odstrániť
  3. Najít makeup s růžovým podtónem není vůbec jednoduché. Já a podtóny asi nejdeme moc dohromady, protože se mi zdá, že pokaždé to mám jinak. Ale teď jsem si oblíbila BBčko Missha, které má neutrální podtón a pleti se přispůsobí. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa tej korejskej kozmetiky nejako bojim. Predsa len to navrhuju pre ine typy pleti a so zlozenim, na ktore nie sme zvyknuti. Radsej zostavam v Europe.

      Odstrániť
  4. takto na ruke nevyzera do ruzova. ja potrebujem skor do zlta :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky