Resumé 2016 | hygiena a odličovanie

Štatistické okienko so sumárnym porovnaním kozmetiky dnes po vôňach a vlasovej kozmetike pokračuje s prípravkami určenými na odličovanie a hygienu tela a tiež prípravkov proti poteniu. Ide o moje subjektívne hodnotenie ovplyvnené požiadavkami mojej pleti a tiež porovnaním jednotlivých produktov medzi sebou. Ak máte s niektorým z výrobkov inú skúsenosť, budem rada, ak sa s ňou podelíte v komentároch.
 
OSVIEŽENIE

 
ODLIČOVANIE A ČISTENIE


 MICELÁRNE A PLEŤOVÉ VODY

 
 ANTIPERSPIRANTY A DEODORANTY


 HYGIENA A RELAX

 Obľúbená kozmetika 2016

Komentáre

  1. Tak tu už poznám viaceré produkty. Rada by som vyskúšala deodoranty Ponio, už mám vyhliadnutý ten s vôňou ruže. Z Bioderma micelárok mám najradšej zelenú sébium pre jej vôňu a efekt na pleti. Ten gél od Nuxe by som tiež rada skúsila, no zatiaľ trochu váha kvôli cene. Momentálne testujem ružovú vodu, no príde mi porovnateľná s bežnými termálnymi vodami v spreji, hádam lepšie odličuje no inak som čakala, že to bude väčší zázrak.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mna dermalne vody iba osviezovali, nic ine nerobili. Ruzova voda mi vyhovuje viac. Da sa nou osviezit, hydratuje, upokojuje, mozno s nou plet docistit. Ja som s nou spokojna :-)

      Odstrániť
  2. Používam viacero spomenutých produktov, na odliččovanie mi veľmi vyhovuje micelárka od Biodermy zo zelenej rady, ale tiež rada používam Balea odlíčovacie obrúsky alebo vodu od YR. U antiperspirantov je moja stálica Dove, ale tuhý, ten ma vždy zachráni a čo sa týka hygieni, milujem sprcháče taktiež od značky Dove:)

    Giveaway o balíček produktov v hodnote 100€

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne antiperspirant Dove upchava potne zlazy. Takze radsej pouzivam Niveu, pripadne davnejsie som mala vcelku dobru skusenost s Rexonou.

      Odstrániť
  3. Musk sa dole prebojoval asi vďaka tým šialeným farbám, že? Ten môj pán božský svoje mydlo spotreboval brutálne rýchlo a už mu ho nekúpim (radšej opäť marseillske). Nechal ho na tej dierkovanej poličke nad vaňou kde kvapkalo a ja som sa len čudovala, že prečo je ta vaňa stále taka špinavá...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak. Ale beriem to tak, ze clovek sa stale uci a po tejto skusenosti si budem davat pozor na to, aby mydlo neobsahovalo farbiva.

      Odstrániť
  4. Moji oblubenci su: Thayers ruzove tonikum, Alverde pletova voda a s liecivym bahnom, Soaphoria mydlo Carbone. Z prirodnych deodorantov mam zatial oskusany len ten od alverde, co mas v tabulke- ja ho pouzivam v lete na take druhe osviezenie a urtekram roll ony- s nimi som spokojna aj ked teraz na zimu hladam troska nieco ucinnejsie. A dr. Hauscka cistiaci krem mam tiez vo wishliste :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pusta mydlo od Soaphorie farbu? Zaujimalo by ma, ci to robia vsetky mydla s uhlim a farbivami, alebo len niektore. Soaphoriu som neskusala, ale ucinkom a opisom ma laka. Len uz nechcem dalsie farbiace mydlo :-)

      Odstrániť
    2. Zial ano, ale podla mna to nie je take strasne. Z nefarbiacich pouzivam od Myla s himalajskou solou, to je tiez fajn. Ale aj tak mam najradsej to carbone, tak najviac mi zatial sadlo

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky