Vzorkovanie so značkami Soaphoria, Saloos a Weleda

O vzorkách nezvyknem na blogu písať samostatné články, no teraz som urobila výnimku. Ide totiž o zaujímavé kúsky, ktoré som doposiaľ nepoznala a ktoré si rozhodne zaslúžia zmienku. Dostali sa ku mne v balíčku z e-shopu Babičkina záhrada a píšem o nich aj preto, že práve v tomto e-shope ich buď dostanete k nákupu alebo sa dajú priamo objednať. Čo pri neznámych produktoch odporúčam. Nie je veľmi príjemné dať eurá za niečo, čo vám nebude sedieť. Veľkosť vzoriek je taká akurát. Na vyskúšanie. Väčšia ako mini vzorky z časopisov, ktoré často ani nevystačia na tú časť telá, na ktorú sú určené. Rozhodne sa podľa nich dá odhadnúť, či výrobok v plnom balení chcete alebo nie.




Telové suflé woman od značky Soaphoria ma zaujalo svojim názvom. Čo si predstavíte pod názvom suflé? Ja som mala predstavu našľahaného krému s konzistenciou peny, ktorá hneď vsiakne do pokožky. Predstava sa od reality líšila poriadne. Telové suflé je vlastne prírodné telové maslo zložené z kakaového masla, bambuckého masla, kokosového oleja, olivového oleja a arómy. Kakaové maslo spôsobuje, že konzistencia výrobku je pomerne tvrdá a pri naberaní treba vynaložiť trochu sily, aby sa prsty do masla zaborili. Vôňa je príjemná, pomerne slabá. Hydratácia je skvelá. Moja normálna pokožka bola hydratovaná aj na druhý deň. Plné balenie v množstve 125 ml sa predáva za približne 7 €.
Detský nechtíkový olej Saloos je primárne určený na pokožku bábätiek, no čo je dobré pre bábätka bude dobre aj pre väčšie deti či dospelých. Výrobok je zložený zo sézamového, púpalkového a mandľového oleja plus samozrejme extrakt z nechtíka lekárského. Olej je bez parfumácie, dobre sa rozotiera, vsakuje priemernou rýchlosťou a dobre hydratuje. Okrem bábätiek sa určite bude hodiť dospelým s citlivou pokožkou. Plné 50 ml balenie sa predáva za približne 5 €.
Mandľový telový krém Weleda som chcela už veľmi dlho vyskúšať. Vzorka však podobne ako pri suflé zmenila moje predstavy o kréme. Vzhľadom na to, že ide o krém z mandľovej rady, očakávala som marcipánovú vôňu. Krém je však bez vône, pretože je určený na pleť citlivú, ktorej parfumácia vadí. Podľa popisu má upokojovať a zmierňovať začervenanie a zabezpečovať správnu ochranu voči okolitému prostrediu. Ide o pomerne hutný krém, ktorý sa dobre rozotiera. Na vsiaknutie treba pár minút počkať. Je určený pre pleť suchú, čo sa na mojej zmiešanej pleti prejavilo tým, že po hodine - dvoch bola pleť dosť mastná. Hydratoval a vyživoval však dostočne. To ocenili najmä suchšie ruky, na ktorých zostali zvyšku krému po nanášaní na tvár. Pre zmiešanú a mastnú pleť je určený z rovnakej rady skôr manľový hydratačný krém. Na moje prekvapenie majú oba krémy takmer rovnaké zloženie, len v iných pomeroch. Plné 30 ml balenie sa predáva za približne 15 €.



Z týchto troch vzoriek ma rozhodne najviac zaujal mandľový krém a to aj napriek tomu, že na moju pleť nie je určený. Utvrdila som sa v tom, že to naozaj tak je a že mám rozhodne siahnuť po verzii pre pleť zmiešanú. Ďalšie dve vzorky mojej pleti vyhovovali, no v starostlivosti o telo nie som taká vyberavá ako pri prípravkoch na tvár a hlavne nejaké tie telové mlieka očakávam tradične vo vianočných balíčkoch, takže do plných balení zatiaľ nepôjdem. Keď však budem najbližšie niečo z Babičkinej záhrady objednávať, plánujem vyskúšať vzorky prírodných parfumov od Weledy. Nikde som ich nevedela nájsť v mini balení a dať vyše 20 € za plné balenie, keď neviem ako vonia som nechcela. Tu však majú vzorky verzie Agrumé, Grenade, Rose vo veľkosti 1,5 ml.

Poteší vás, keď e-shop pribalí do balíčka vzorky?

Komentáre

  1. Telové suflé som mala od inej značky a malo to úplne ľahučkú konzistenciu na svete :) To, čo píšeš ma celkom prekvapilo. A čo sa týka vzoriek, tie mám rada... hlavne ak ide o prírodnú kozmetiku, ktorú som ešte neskúšala.

    Zvláštne dievča

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suflé som mala vo verzii Citrusová bomba a veľmi mi vyhovovalo. Plánujem ďalšie balenie :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Citrusové vône mám rada, takže viem si predstaviť, že mohlo byť fajn.

      Odstrániť
  3. Mandľový krém od Weledy by som tiež chcela vyskúšať.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na zmiešanú pleť bude zrejme lepší v hydratačnej verzii.

      Odstrániť
  4. Mám právě objednané suflé Mléčné potěšení, tak jsem na něj zvědavá :) Od Weledy mám mandlový pleťový i hydratační krém a nedokážu mezi nimi poznat rozdíl. Vyhovují mi oba dva :)

    MŮJ BIO SVĚT

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky