Obľúbené výrobky tejto zimy

Na prelome rokov 2014 a 2015 zaplavili blogosféru články o objavoch a obľúbených výrobkoch uplynulého roka. Môj pokus o napísanie podobného článku skončil na úrovni nedokončeného konceptu. A dôvod? Za obľúbené výrobky som považovala tie, ktoré som aktuálne používala, resp. sa mi minuli v nedávnej minulosti. Článok som teda nechala tak s konštatovaním, že neviem objektívne napísať príspevok o obľúbených výrobkoch za celý kalendárny rok. Čo však viem a chcem je podať súhrnu správu o obľúbených výrobkoch a objavoch za kratšie časové obdobia. A tak si dnes môžete prečítať príspevok o tom, čo ma viac ako zaujalo túto zimu.
zdroj
DEKORATÍVNA KOZMETIKA


22 Eye Shadows Palette Gosh: dobre skombinované, sýte a výrazne očné tiene si po nanesení na oči zachovávajú rovnakú farbu ako v palete. Výdrž tieňov je viac ako dobrá. Približne po štyroch hodinách sa vytvorí na očnom viečku ryha, ktorú však stačí rozotrieť prstom, inak vydržia počas celého pracovného času  na očnom viečku. Tiene neopadávajú a oči z nich neslzia. Praktické balenie s aplikátormi a zrkadlom.
    zdroj

    TVÁR

    Hydratačný nočný krém Eucerin Dermo PURIFYER určený na problematickú pleť. Nočný krém má účinné zloženie s obsahom kyseliny mliečnej. Cielene dodáva kyselinu mliečnu priamo do folikulov, kde pôsobí proti tvorbe komedónov a podporuje vlastnú regeneráciu pleti počas noci. Neobsahuje olejové zložky. Pri pravidelnom používaní možno pozorovať viditeľnú regeneráciu pleti, redukciu začervenania, hladšiu pleť a celkové zlepšenie pleti. Pleť je hydratovaná a pritom nie je po jeho použití mastná.


      Eucerin Dermo Purifyer

      TELO

      Telové mlieko Cien MED Rich Body Cream: lacné pleťové mlieko so slabou nerušivou parfumáciou, ktoré dostatočne hydratuje a je v obale, ktorý umožňuje dobrú aplikáciu. Čo viac si od telového mlieka želať?

      Cien MED Rich Body Cream
      telové mlieko Cien

       VLASY
      Regeneračný šampón Keune: vlasy sa so šampónom dobre umývajú, pričom sú po umytí lesklé,  hladké a dobre upraviteľné. Používam najmä vtedy, keď mám v pláne vlasy žehliť.

      šampón Keune
       HYGIENA
      Sprchové gély NIVEA: robia všetko, čo sa od sprchových gélov očakáva. Umývajú, nevysušujú, pekne voňajú. Sú v peknom obale a sú cenovo dostupné.
       
      sprchový gél NIVEA

      ABSOLÚTNY VÍŤAZ

      Očné sérum s výžažkami z góje Alverde: podporuje regeneráciu pokožky, pomáha predchádzať predčasnému starnutiu, hydratuje pokožku. Má pekný obal, dobrú cenu, príjemnú vôňu a po nanesení zostáva na pokožke pocit hydratácie a jemnosti.



        Čo je vaším absolútnym víťazom tejto zimy?

        Komentáre

        1. mojim vitazom zimy je Excipial U Lipolotio z lekarne :)

          OdpovedaťOdstrániť
          Odpovede
          1. Poznam. Dlhe roky ho pouzivam na odlicovanie oci. Ked ho predpise lekar, doplaca sa asi len nejaky 0,80 €. :-)

            Odstrániť
        2. Ten sprchový gél od Nivei vyzerá pekne :)

          OdpovedaťOdstrániť
        3. Zaujal ma krém od Eucerin. Od tejto značky som zatiaľ nič neskúšala, ale čítala som už viacero pochvalných názorov.

          OdpovedaťOdstrániť
        4. Eucerin je super :-).
          Zvu vás všechny do soutěže o den se značkou Yves Rocher, s bloggerkami a o zapojení se do projektu pro přírodu :-)

          OdpovedaťOdstrániť
        5. Presne ten istý sprchový gél od Nivei som mala aj aj a bol fakt super :) krásne voňal :)
          janesworldblog

          OdpovedaťOdstrániť
        6. jeeej, preúžasnááá mačička ako úvodné foto :D

          OdpovedaťOdstrániť

        Zverejnenie komentára

        ♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

        Obľúbené príspevky