Marcové zápisky Bielej Mačky

Ahojte milí návštevníci kaviarne. Dnes vám dovolím nazrieť do môjho súkromia a podelím sa s vami o pár maličkosti, ktoré mi v uplynulom mesiaci robili radosť. Neviem ako vy, ale ja tieto články píšem rada a teším sa, že pomáham šíriť pozitívnu energiu do sveta internetu. Dúfam, že i vy takého články radi čítate a cítite sa pri nich dobre.


zdroj


Čo mi v marci robí radosť?

S príchodom jari začala i sezóna medvedieho cesnaku. Najskôr som mala v pláne nazbierať si ho sama, ale nakoľko v súčasnom bydlisku nepoznám lokality a som aj pracovne dosť vyťažená, neriskovala som, že premeškám jeho sezónu a kúpila som si ho na miestnom trhu. Veď nech zarobia aj babky bylinkárky. Okrem  toho, že je to skvelý detoxikačný prostriedok, upravuje hladinu cholesterolu, krvný tlak, zlepšuje stav pleti a veľa ďalšieho, výborne chutí. Ja si ho dávam pokrájaný na chlieb s maslom. Ak by sa mi podarilo nájsť miesto, kde rastie, mám v pláne pripraviť s neho aj ďalšie chutné veci.
zdroj

Ďalej ma potešilo marcové číslo časopisu FITštýl, ktoré sa mimoriadne vydarilo. Zaujal ma každý jeden článok a špeciálne odporúčam rozhovor s pánom Karlom Hádkom. Z rozhovoru vidieť, že ide o mimoriadne múdreho a inteligentného človeka, ktorý sa venuje pomoci ľuďom prostredníctvom rastlinných, esenciálnych, či éterických olejoch obsiahnutých v rastlinách. Rozhovor si môžete prečítať aj napr. tu . Nakukla som aj na jeho stránku a e-shop a je tam veru viacero výrobkov, ktoré ma zaujali. Takže prekonám svoju nevôľu k e-shopom a určite si niečo vyberiem.
zdroj

Áno, už aj ja mám smartfon. Pokazil sa nám totiž tablet a pri rozhodovaní či ďalší tablet, alebo telefón, to vyhral pekný novučičký imidžový smartfon. Takže už rozumiem všetkým tým ľudom ďobkajúcim v kaviarňach, vlakoch, autobusoch, lavičkách do svietiacej obrazovky. Tak snáď u mňa nevznikne závislosť.

zdroj
Do nášho parku sa v marci vrátili drozdy. Hneď sú prechádzky zaujímavejšie. Najradšej mám, keď si hopkajúci drozd všimne človeka a znehybnie a tvári sa, že tam ani vôbec nie je a nikdy ani nebol. O tom, že sa odniekiaľ vrátili aj holuby, ktoré dôchodcovia sústavne prikrmujú radšej pomlčím.

zdroj
A z mojich obľúbených pesničiek tento mesiac vyberám jednu starú a nádhernú: Jaromír Nohavica & Čechomor - Kometa



Takže to sú maličkosti, ktoré mi v poslednom čase robili radosť. Čo tešilo vás?

Komentáre

  1. Och ja na Čechomor nedám dopustiť :) doteraz mám takisto nedotykový-neinteligentný telefón, no v najbližších mesiacoch to idem zmeniť.. Presne ako ty dúfam v to, že na tom ťukaní nezostanem závislá ako všetci naokolo :D

    LadyinBlack

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. So mnou to dopadlo tak, ze na bezne surfovanie po nete pouzivam uz len telefon. Notebook zapinam, iba ak idem pracovat.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky