To najlepšie od Biodermy

Asi nepoznám nikoho, kto by nevyskúšal aspoň jeden výrobok od značky Bioderma. Bioderme sa jednoducho na Slovenskom trhu darí. Nebudeme si klamať, majú vcelku dobrý marketing, začínajúc reklamou v mediách, častými akciami, organizovaním súťaži, spoluprácou s blogerkami a tak ďalej. V jednej z týchto súťaži som vyhrala Hydrabio sérum. Vlastne ono to ani nie je tak celkom pravda. Ja som vyhrala dermálnu vodu, ale omylom mi poslali sérum. Čo ma potešilo oveľa viac, nakoľko vzorku tohto séra som už mala a bola som s nim spokojná.

Bioderma Hydrabio Sérum


Čo hovorí výrobca: Patentovaný biologický komplex Aquagenium stimuluje schopnosť pokožky v hlbších vrstvách vytvárať a na svojom povrchu udržať vlhkosť, ktorá je nevyhnutná pre rovnovážny stav pokožky. Hydrabio Sérum je prvý prípravok, ktorý pokožku hydratuje až do hĺbky. Jemná ľahká textúra dodáva pokožke pocit sviežosti a hebkosti.

Cena: 21,69
Zloženie:  aqua, glycerin, xylitol, sodium polyacrylate, mannitol, rhamnose, fruit extract, dimethicone, cyclopentasiloxane, trideceth-6, PEG/PPG-18/18 dimethicone, sodium hyaluronate, hexydecanol, caprylic/capric triglyceride, disodium edta, chlorphenesin, phenoxyethanol, fragrance
Podľa organizácie EWG neobsahuje prípravok žiadne "High Hazard" látky.

Bioderma Hydrabio Sérum
Bioderma Hydrabio Sérum

Moje subjektívne hodnotenie: sérum som používala ráno, ako podklad pod make-up a bola som z neho priam nadšená. Môžem o ňom písať iba v superlatívoch.

plusy:
  • dobre sa nanáša
  • rýchlo vsakuje
  • skvelý podklad pod make-up
  • príjemná vôňa
  • skvele hydratuje
  • zbavil moju dehydratovanú pleť šupiniek
  • nezhoršuje stav pleti
  • vhodný na všetky druhy pleti vrátane aknóznej
  • vhodný na všetky ročné obdobia

mínusy:
  • cena

Perspektíva produktu na mojej poličke: tak žiaľ, krém sa mi práve minul, čo ma vôbec neteší. Určite budem sledovať akciové ponuky, pretože ho chcem znovu a znovu. Inak Bioderma mi začína pripomínať Avon. Tam tiež ľudia kupujú už iba v tedy keď je výrobok v akcií.

Celkové hodnotenie: môjmu najobľúbenejšiemu výrobku od značky Bioderma udeľujem päť bodov z piatich.



Ktorý výrobok od Biodermy máte najradšej?

Komentáre

  1. Doufala jsem, že ho vyhraju na FB u Biodermy, ale bohužel, každopádně mě hodně zaujal :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa ho podarilo vyhrat. Dufam, ze znovu pripravia zaujimavu sutaz.

      Odstrániť
  2. tento produkt jsem nevyzkoušela ještě :) vlastně od Biodermy jsem vyzkoušela jen nějaké micelárky a vzorečky :)

    http://gethealthyandfitwithus.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
  3. V tomhle případě cena odpovídá kvalitě :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Zlatá Bioderma ♥ Je síce pravda že na Slovenské pomery je tá cena vyššia, ale ako spomenula slečna o koment vyššie, cena odpovedá kvalite. Niekde v Nemecku by sme možno nad takou sumou len kývli rukou :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Podľa môjho názoru je toto produkt najuniverzalnejsi, čo sa týka vyuzitelnosti podľa typu pleti... Skúsila som radu Sebium, Atoderm, micelárnu vodu sensibio, atď, ale táto rada mi sadla ako uliata a veru, som ochotná dať za ňu i plnú sumu, aj keď akcia poteší, koho by nie, však? ;-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky