Viditeľný rozdiel

Poznáte značku Elizabeth Arden? Ide o kozmetiku pomenovanú po jej kanadskej autorke. Na Slovensku je táto značka neznáma, ale vraj patrí k prestížnym značkám svetovej kozmetiky. Začiatky tejto značky sa týkali hlavne krémov na vyliečenie akné a postupne vznikali celé sady kozmetických výrobkov a parfémov. Tvárou tejto značky je napríklad Catherin Zeta - Jones. 
A ako som sa dozvedela o značke Elizabeth Arden? Manžel mi zo služobnej cesty priniesol sadu výrobkov spomínanej značky z radu Visible Difference - viditeľný rozdiel. Ste zvedavé, či bol viditeľný rozdiel naozaj viditeľný? Tak sa môžete pustiť do čítania.





Sada obsahuje cestovné balenia čistiaceho gélu, nočnej hydratačnej masky, denného krému, nočného krému a očného krému. Niektoré výrobky už používam a niektoré ešte čakajú na svoje otvorenie. Dnešná recenzia bude venovaná očnému krému tejto značky a postupne vám budem písať i o ďalších výrobkoch.






Hydratačný očný gél Visible Difference

Čo hovorí výrobca: hydratačný očný krém hydratuje a regeneruje očné okolie. Obsahuje patentovaný Retinyl linoleát pre zjemnenie drobných liniek. Zahŕňa inovatívnu zmes Filagrinol Complex, ktorá zvyšuje hydratačný faktor pleti. Pomáha redukovať tmavé kruhy pod očami. Odhaľuje pevnejšiu, sviežejšiu, kvalitnejšiu, jasnejšiu, flexibilnejšiu a mladistvejšiu očnú zónu. Použitie: aplikujte na očné okolie.

Water, Cyclopentasiloxane, Cetearyl Glucoside, Glycerin, Cetyl Ricinoleate, Cetearyl Methicone, Butylene Glycol, Squalene, Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Ascorbyl Glucoside, Ceramide 6 Ii, Chondrus Crispus (Carrageenan), Glycine Soja (Soybean) Extract, Melissa Officinalis Extract, Olea Europaea (Olive) Fruit Extract, Pollen Extract, Salvia Officinalis (Sage) Extract, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Extract, Chrysin, Sodium Hyaluronate, Retinyl Linoleate, Tocopheryl Acetate, Tocopheryl Linoleate, Arginine, Glycine, Lysine, Proline, Behenyl Behenate, C30-45 Olefin, Isohexadecane, Propylene Glycol, Sodium PCA, Anhydroxylitol, Butylphthalimide, Hydrolyzed Hazelnut Protein, Isopropylphthalimide, Oligopeptide-4, Oligopeptide-5, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-7, Panthenol, Phospholipids, Xylitol, Xylitylglucoside, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer, Polysorbate 80, Steareth-20, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, PEG-8, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Polymethyl Methacrylate, Xanthan Gum, Citric Acid, Triethanolamine, BHT, Disodium EDTA, N-Hydroxysuccinamide, C30-45 Alkyl Dimethicone, Cyclohexasiloxane, Benzoic Acid, Butylparaben, Ethylparaben, Isobutylparaben, Methylparaben, Phenoxyethanol, Potassium Sorbate, Propylparaben, Sodium Dehydroacetate, Sorbic Acid, Chlorhexidine Digluconate, Chlorphenesin.

Ako vidíte, tak zložky očného krému vytvorili poriadne dlhý zoznam. Myslím, že dlhší zoznam som asi nevidela pri žiadnom výrobku. Päť zložiek dokonca podľa stránky EWG patrí k "Hight Hazard" látkam. Ide o  Retinyl linoleate AcrylamideButylparaben , Propylparaben  a   Isobutylparaben . Odkedy píšem blog a kontrolujem zloženie výrobkov je to rekordný počet "Hight Hazard" látok v jednom výrobku.

Cena: cca 20 -30 € 

Hydratačný očný gél Visible Difference
Moje subjektívne hodnotenie: krém som používala takmer každý večer a 5 g balenie som už minula takmer celé. A výsledok? Ide o očný krém, ktorý dostatočne hydratuje a je vhodný i na toto zimné obdobie. Ale kde je viditeľný rozdiel z názvu celej kozmetickej sady a z popisu výrobku. Tak to netuším. U seba som ho nespozorovala.

plusy:
  • hydratuje
  • neutrálna vôňa
  • rýchlo vsiakne

mínusy:
  • zloženie (až 5 "Hight Hazard" látok)
  • vysoká cena a na Slovensku horšia dostupnosť (dá sa však nájsť v niektorých e-shopoch aj u nás)
  • nevšimla som si pevnejšiu, sviežejšiu, kvalitnejšiu, jasnejšiu, flexibilnejšiu a mladistvejšiu očnú zónu, ktorú mi sľuboval popis výrobku
Perspektíva produktu na mojej poličke: krém som vyskúšala, takmer už minula, ale nezaujal ma natoľko, aby som chcela ďalšie balenie.

Celkové hodnotenie: ak by som nehodnotila zloženie, povedala by som, že krém na mňa urobil neutrálny dojem (neuškodil, hydratoval). Vzhľadom na zloženie však výrobku udeľujem dva body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.

Máte skúsenosti s kozmetikou Elizabeth Arden?


Komentáre

  1. poznam poznam :) momentalne pouzivam ocny krem tejto znacky, ale zatial akosi nebadam niijake vysledky :D Ale dam mu este trocha casu.. pretoze konzistenciou je velmi velmi prijemny a fajn hustejši.. Pozývam ťa k nám na nasu úúúžasnuuu suťaž.. urcite sa mrkni :) Výhra je naozaj hodnotná :) LIPSTICKS JUNGLE GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ak je v giveaway nejaky virus alebo ina neplecha, tak dakujem neprosim. Antivirusovy program ma nastastie na vas blog nepustil ...

      Odstrániť
  2. Já jsem kosmetiku nikdy moc nepoužívala a teď, jako starší seniorka, už toho moc nevylepším. Ale každý má svůj oblíbený a ne každý každému sedne, že?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Preto je tolko znaciek, aby si kazdy nasiel to svoje :-)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky