Denný krém z kozmetickej sady "Viditeľný rozdiel"

Začiatkom decembra som sa vám pochválila, že som dostala kozmetickú sadu značky Elizabeth Arden. Zatiaľ ste si mohli prečítať recenziu na očný krém. Dnes prichádza na rad zhodnotenie denného krému Elizabeth Arden VISIBLE DIFFERENCE Refining Moisture Cream Complex. Kto je zvedavý na sľubovaný viditeľný rozdiel, môže sa pustiť do čítania.


Denný krém  
Čo hovorí výrobca: krém určený pre všetky typy pleti intenzívne hydratuje pokožku. Bohaté zloženie zaisťuje dokonalé ošetrenie a vyživenie pleti. Jemná konzistencia sa dobre rozotiera a veľmi dobre vstrebáva. Obsahuje olivový olej pre perfektnú výživu a zjemnenie pokožky, panthenol na celkové upokojenie pleti a včelí vosk pre spevnenie a väčšiu pružnosť pleti. Skvelé účinky tohto krému budú pri pravidelnom používaní vidieť už po 14 - 21 dňoch. Pleť bude pružná, zjednotená a na dotyk hebká. Bude chránená pred škodlivými vplyvmi počasia a nezdravého životného štýlu.

Zloženie: Water/Aqua/Eau, Glycerin, Squalane, Cetearyl Alcohol, Polysorbate 60, Isopropyl Myristate, Beeswax/Cera Alba/Cire D'abeille, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Retinyl Palmitate, Allantoin, Panthenol, Laureth-7, C13-14 Isoparaffin, Polyacrylamide, Sodium Hydroxide, Disodium Edta, Parfum/Fragrance, Benzyl Benzoate, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene, Linalool, Methylisothiazolinone, Methylparaben. Podľa stránky EWG patria k "Higt Hazard" látkam Retinyl Palmitate , Geraniol , Hydroxycitronellal.

Cena: cca 30 € za 100 ml

Elizabeth Arden VISIBLE DIFFERENCE Refining Moisture Cream Complex


Moje subjektívne hodnotenie: cestovné balenie denného krému som používala približne mesiac a pol ako podklad pod make-up. Napriek tomu, že výrobca uvádza, že je určený pre všetky typy pleti, mala som trochu obavy použiť ho na moju mastnú až zmiešanú pleť. Žiadne zhoršenie pleti sa našťastie nekonalo. Krém je dobrým podkladom pod make-up nakoľko rýchlo vsiakne, pleť vyhladí a make-up na ňom dobré drží. Prirovnala by som ho dokonca k báze pod make-up. Napriek týmto pozitívam som si ho však neobľúbila. Dôvodom bola pre mňa príšerná vôňa až pach, ktorú by som prirovnala zmiešaným výparom benzínu a lekárne.

plusy:
  • vhodný pre všetky typy pleti
  • vhodný do zimného počasia
  • dobrý podklad pod make-up
  • rýchlo vsiakne a vyhladí pleť

mínusy:
  • benzínovo-lekárenska aróma
  • tri  "Higt Hazard" látky v zložení krému
  • na Slovensku horšia dostupnosť a vyššia cena
Perspektíva produktu na mojej poličke: Krém som už minula. Zo sľubovaného viditeľného rozdielu (pleť bude pružná, zjednotená a na dotyk hebká) som zaznamenala hebkú pleť. Znovu by som si ho však nekúpila, kvôli mne nepríjemnej aróme.

Celkové hodnotenie: krému udeľujem tri body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice. 


 Máte skúsenosti s touto na Slovensku nie až tak veľmi známou značkou?

Komentáre

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky