Prázdna kozmetika (4.časť)

Koniec mesiaca patrí tradične v každej práci štatistickému vypĺňaniu dochádzky, zúčtovaniu, odovzdávaniu uzávierok a podobne. Trochu štatistiky prinášam i v dnešnom článku. Štvrtý diel série článkov o prázdnej kozmetike sa symbolicky zhoduje so štvrtým mesiacom fungovania blogu. Najčítanejšími článkami tohto mesiaca boli články o odstaňovačí pigmentových škvŕn od Garnieru, make-upe od Rimmelu a pomerne starší článok o RSB roztoku. Ešte včera som chcela napísať, že blog si získal jubilejných 50 pravidelných čitateľov na GFC, avšak dnes ráno pribudla ďalšia čitateľka, takže výsledok 51. Čo je super. Celkovo vlastne pribudlo od minulého mesiaca deväť čitateľov na GFC a jedna čitateľka na Bloglovin. Jeden čitateľ zmizol. Predpokladám, že to bude reakcia na to, že som si pretriedila blogy, ktoré čítam a vyradila som z nich tie, ktoré ma nebavia, resp. ich objektívnosť je pochybná. 
A ktoré prípravky som počas novembra minula? To sa hneď dozviete.


 
Celkovo sedem minutých prípravkov som rozdelila do troch skupín: starostlivosť o telo, o tvár a o čuchové bunky.

starostlivosť o telo

Nivea - výživné telové mlieko s bio arganinovým olejom a bio jojobovým olejom: toto telové mlieko bolo vianočným darčekom z minulých Vianoc, avšak vzhľadom na to, že telové mlieka nepoužívam každý deň, muselo na svoju príležitosť počkať. Ako by som ho zhodnotila? Bežné telové mlieko s bežnou schopnosťou hydratovať a bežnou vôňou. Nemám mu čo vyčítať, avšak vôňa, účinok ani konzistencia neboli také aby som si šla hneď kúpiť ďalšie. Reklama na toto mlieko bola založena ná inovavanom obale so šikmým vrchom. Hm. Je to dosť nepraktické. Keď sa mlieko míňa, nemožno potom postaviť obal dole hlavou, aby bola aplikácia jednoduchšia a kratšia. 
Celkové hodnotenie: 3/5 b.

Boemi - pena do kúpeľa: najlepší na tejto pene do kúpeľa je asi obal, ktorý nevyhadzujem. Ak si kúpim XXL balenie nejakého šampónu, alebo sprchového gélu, mám v pláne si ho preliať kvôli lepšej manipulácií do tohto pekného plastového obalu. Pena pekne voňala, nevysušovala. Na druhej strane nevydržala celú dĺžku kúpeľa a mierne farbila vaňu. Sama si ju znovu objednávať nebudem, ale ako darček ma poteší.
Celkové hodnotenie: 4/5 b.

starostlivosť o čuchové bunky


Difference selection by s.Oliver: /Eau de parfum/ : veľmi príjemná vôňa v peknom obale a stredne dlhou výdržou. Určite ju budem chcieť po čase znovu.
Celkové hodnotenie: 5/5 b.


starostlivosť o tvár


Čistiaci gél na tvár Himalaya Herbals: odličuje make-up, nezhoršuje stav pokožky, priaznivá cena. Nejde však o prírodnú kozmetiku, ako to značka prezentuje. podrobnejšia recenzia
Celkové hodnotenie: 4/5 b. 

Peeling na tvár Himalaya Herbals: vhodný na tvár i telo, odstraňuje odumreté kožné bunky a predchádza tvorbe upchatých pórov. Na druhej strane neodličuje a neodstraňuje tzv. čierne bodky. podrobnejšia recenzia
Celkové hodnotenie: 3/5 b.

Peelingová maska Alverde pre problematickú pleť: maska hydratuje, pôsobí preventívne na vznik akné a upchatých pórov, pri odstraňovaní masky máte zároveň aj jemný peeling, príjemná vôňa, priaznivá cena, prírodná kozmetika. Kľudne by mohli na obal písať štyri v jednom (hydratácia, peeling, maska, relax). Masku som si veľmi obľúbila a určite ju plánujem používať pravidelne.
Celkové hodnotenie: 5/5 b.

Make-up Stay Matte od Rimmel:  kontroverzný make-up s ktorým sú používateľky buď totálne spokojné, alebo totálne nespokojné. Nič medzi. Z mojej strany to bola spokojnosť. Penová konzistencia, silné krytie, stredná výdrž, nevytvára fľaky. Na druhej strane nemožno očakávať prirodzený efekt a v zime sa obtiera o goliere a šály. podrobnejšia recenzia
Celkové hodnotenie: 4/5 b.

Máte skúsenosť s niektorým z výrobkov?




Komentáre

  1. Odpovede
    1. Urcite odporucam. U mna je to objav roka. A aj keby Ti nesadla, tak za tu cenu nemas co stratit.

      Odstrániť
  2. S tým make-upom Rimmel som spokojná aj ja, až na to, že na pleti nepôsobí tak prirodzene, ako by som chcela. Zaujala ma maska od Alverde, určite ju vyskúšam, u mňa boduje najviac malinová maska od H&M, funguje na póry skutočne sťahujúco. Inak blahoželám k 51 čitateľom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dakujem Janka. Inac velmi sa mi paci Tvoj blog. Len citatelia o nom velmi nevedia. Mozno keby si ho zaregistrovala napr. na kankan.sk, alebo do komentarov vkladala odkaz na Tvoj blog, naslo by ho viac citatelov. Ja sa vzdy tesim, ked sa mi objavi ze si napisala novy clanok.

      Odstrániť
  3. Masku/ peeling od Alverde som mala tiež, bola som s ňou veľmi spokojná. Super je aj pleťová voda z rovnakej rady Heilerde, perfektne čistí póry- písala som o nej už dávnejšie recenziu :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Rimmel make-upy jsou snad jediné make-upy, které mi fakt sedí, ale Stay Matte jsem ještě teda nezkoušela. Momentálně jsem naprosto spokojená s tím novým Lasting finish 25H. Ale Stay Matte mám pudr, a jiný už nechci. Nenene :D
    ...//Instantní krása//...

    OdpovedaťOdstrániť
  5. škoda ta himalaya že neni prirodna lebo na prvy pohlad tak vyzera

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nemá žiaden certifikát potvrdzujúci prírodnosť a pohľad na zloženie, tiež hovorí, že od prírodného ma ďaleko.

      Odstrániť
  6. Ten makeup od Rimmel jsem měla ve vzorečku a nadchnul mě, teď mám makeupů nadbytek, ale až nějaký vypotřebuji, určitě si ho pořídím :)

    http://kiss-beauty.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky