Maybelline AFFINIMAT POWDER púder


Púdre sú neoddeliteľnou súčasťou môjho líčenia. Používam ich na fixáciu make-upu a na zmatnenie. Vyskúšala som už množstvo púdrov od bežne dostupných drogériových až po menej dostupné a drahšie značky. A moje zistenia? Na značke a cene púdra až tak veľmi nezáleží, dôležitejší je pre mňa make-up.  Ak máte zlý make-up, púder to veľmi nezachráni  Momentálne teda uprednostňujem lacnejšie drogériové púdre (Rimmel, Maybelline, Ator...), pretože ich účinok je porovnateľný s drahšími. Jednému z nich bude venované i dnešné hodnotenie.


Maybelline AFFINIMAT POWDER púder


Čo hovorí výrobca: Púder je učený pre zmiešanú a mastnú pleť a možno si vybrať zo 4 odtieňov: 10 Clasic Ivory, 20 Nude Beige, 30 Natural Beige a 40 Pure Beige.

Cena: cca 6 €


Zloženie: Talc, Paraffinum liquidum, Mineral Oil, Magnesium stearate, Capryl glycol, May contain: Cl 77891, Titanium dioxide, Cl 77491, Cl 77492, Cl 7799, Iron oxides (F.I.L. D162714/3). Podľa stránky Envoronmental Working Group nepatrí žiadna zo zložiek púdra do kategórie "Higt Hazard"

Moje subjektívne hodnotenie: Mám mastnú pleť, takže patrím ku kategórii žien, pre ktoré je tento púder určený. Od púdru som očakávala zmatnenie a fixáciu make-upu. Vybrala som si dtieň 20 Nude Beige .

plusy:
  • zmatňuje
  • kryje
  • zjednocuje pleť
  • na tvári vyzerá prirodzene

mínusy:
  • strašne ale naozaj strašne práši pri nanášaní štetcom
Perspektíva produktu na mojej poličke: púder sa veľmi rýchlo minul. Prispelo k tomu fakt, že určite minimálne tretina púdru skončila rozprášena kate-tade, len nie na tvári. Ak uprednostňujete na nášanie púdru labutienku bude tento púder pre vás vzhľadom na pomer cena a kvalita skvelý. Ak však nanášate púder štetcom tak ako ja, pozrite sa radšej po niečom inom. Mimochodom, doteraz som nechápala, prečo blogerky hodnotia v recenziach prašnosť púdrov. Po skúsenoti s Maybelline Affinimat Powder som to pochopila.
Celkové hodnotenie: výrobku udeľujem tri body z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.

Komentáre

  1. Docela se mi líbí, ale zvykla jsem si na transparentní pudry, takže ty barevné už vůbec nekupuju :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Ja som este transparentny puder neskusala.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Makeupy z tejto rady patria medzi moje naj, ale púder som ešte neskúšala, a asi ani neskúsim:P :)

    dawnielicious.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky