Maska na vlasy L´oréal - Elseve Full Reair 5






Čo hovorí výrobca: Obnovujúca maska na vlasy, pre extrémne poškodené, suché vlasy s rozštiepenými končekami 300ml. Máte extrémne suché, poškodené vlasy, ktoré majú neustále rozštiepené končeky a už nič Vám nepomáha? Po použítí sú hebké, jemné a do hĺbky obnovené. Poskytuje kompletnú obnovu vlasového vlákna. Použitie: Naneste na vlhké, mierne vysušené vlasy, nechajte pôsobiť 2-3 minúty a potom dôkladne opláchnite.

Cena: cca 4 €

Zloženie: Aqua, Cetearyl Alcohol,  Behentrimonium Chloride, Glycerin, Cetyl Esters, Hydroxypropiltrimonium hydrolyzed weat protein, Dodocene, Phenoxyetanol, Arginine, Chlorhexidine Digluconate, Poloxamen 407, Limonene, Linalool, Benzyl Salicylate, Isopropyl, Myristate, 2-Oleamido-1,3-Octadecanediol, Serine, BHT, Citric Acid, Butylphenyl, Methylpropional, Lauryl PEG/PGG-18 Methnicone, Glutamic Acid, Hexyl Cinnamal, Glyceryl linoleate, Glyceryl oleate, Glyceryl linolenate, Parfum

Podľa stránka Environmental Working Group sa Benzyl Salicylate nachádza v kategórií "Hight Hazard". Výrobok sa uvádza v strede, takže ho v maske bude asi dosť.

Moje subjektívne hodnotenie: mám dlhé normálne vlasy, ktoré sú zdravé. Masku som používala jedenkrát týždenne, pričom som ju nenanášala ku končekom vlasov. Očakávala som od nej, že vlasy zostanú aj naďalej zdravé.

plusy:
  • masku stačí nechať pôsobiť 2-3 minúty
  • príjemná vôňa a konzistencia
  • vlasy zostali aj naďalej zdravé :-)

mínusy:
  • vlasy sa viac mastili (čítala som recenziu, kde blogerka používala masku na suchšie vlasy a bola spokojná, moje normálne vlasy však po nej boli mastne)
  • zloženie

Perspektíva produktu  na mojej poličke: Masku si už kupovať nebudem, dôvodom je mastenie vlasov. Pred časom som mala masku tejto značky v čiernom obale. Mojim vlasom z hľadiska mastenia vyhovovala viac. Takže ak táto značka, tak maska v čiernom obale

Celkové hodnotenie: výrobku dávam kvôli masteniu vlasov a zloženiu jeden bod z mojej päťbodovej hodnotiacej stupnice.


Komentáre

  1. Já s ní byla taky moc spokojená, možná mluvíš o mě v tom předposledním bodě, moje suché nemastila :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Mne sa páči vôňa všetkých produktov Full repair, ale mala som len bezoplachový konicionér a ten bol skvelý, či mastil vlasy neviem, dávala som si ho len do dĺžok, nie ku korienkom. Drogériové masky veľmi nekupujem, zdajú sa mi slabo účinné, aj keď z Loreal som neskúšala, ale Gliss Kur na mňa teda nezapôsobili.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Ja som ju kedysi tiež používala, bola fajn no teraz som ju po čase vymenila za inú :) ale nemôžem sa na ňu sťažovať..skutočne krásne voňala :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Tiež som si asi pred 4 rokmi kúpila jednu Elseve vlasovu masku a používala som ju asi iba dva mesiace a aj to nepravidelne... Rozdiel v kvalite vlasov som si nevšimla a tak zostala odložená na poličke kde je doteraz...asi by som ju už mohla aj vyhodiť :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Kedysi som mala s vlasmi velké problémy, nechcely vobec rast. Začala som používať profesionálnú péču a vykašlala sa na lákadla z drogérky a už mám vlasy po zadok.

    http://missalexy.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

♥ ĎAKUJEM ZA KOMENTÁR ♥

Obľúbené príspevky